Spice Girls: Επανενώθηκαν και χορεύουν στα γενέθλια της Τζέρι Χόρνερ


Η Τζέρι Χόρνερ έγινε 50 ετών και συνάντησε ξανά τις υπόλοιπες Spice Girls για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, μαζί με τους συζύγους τους

Οι Spice Girls «επανενώθηκαν», όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram τη Δευτέρα (7 Νοεμβρίου 2022) και δείχνει τη σύζυγό του, Βικτόρια Μπέκαμ, και τα υπόλοιπα μέλη να ξεσαλώνουν στα γενέθλια της Τζέρι Χόρνερ.

Η Τζέρι Χόρνερ έγινε 50 ετών και συνάντησε ξανά τις υπόλοιπες Spice Girls για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, μαζί με τους συζύγους τους. Η 48χρονη Βικτόρια Μπέκαμ, η 50χρονη Τζέρι Χάλιγουελ, η 48χρονη Μέλανι Σι και η 46χρονη Έμμα Μπάντον ήταν εκεί για να χορέψουν με τα τραγούδια του συγκροτήματός τους, παρέα με τους συζύγους τους. Η μοναδική που έλειπε ήταν η 47χρονη Μελ Μπι, που δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω μιας άλλης οικογενειακής εκδήλωσης που είχε.

Έτσι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέβασε το βίντεο στα social media και η σύζυγός του δείχνει ότι «το’ χει» ακόμα με τον χορό, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, που χόρευαν την επιτυχία του 1996 «Say You’ll Be There».

«Ήταν ξεχωριστό να γιορτάσουμε τη Τζέρι το περασμένο σαββατοκύριακο και ακόμα πιο ξεχωριστό να απαθανατίσω αυτή τη στιγμή που έζησαν τα κορίτσια. Φίλες για πάντα», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και έβαλε από δίπλα emojis με κόκκινες καρδιές.

Η Τζέρι είναι παντρεμένη με τον Κρίστιαν Χόρνερ, τον διευθυντή ομάδας της Red Bull στη Formula 1 και η Έμμα Μπάντον ανέβασε και φωτογραφία του στο Instagram μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον σύζυγό της, Τζέιντ Τζόουνς. Πάντως, παρά την απουσία της Μελ Μπι, οι υπόλοιπες Spice Girls φάνηκε ότι πέρασαν μια φανταστική βραδιά στα γενέθλια της Τζέρι Χόρνερ, ανεβάζοντας διάφορα βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας την αγάπη που έχουν η μία για την άλλη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ