Αεροσυνοδοί μοιράζονται 6 μυστικά για τις αεροπορικές πτήσεις


Το ξέρατε ότι υπάρχουν κάποια μικρά τρικ για να κάνετε την πτήση της ζωής σας; Από την ώρα που θα κλείσετε τα εισιτήρια μέχρι που πρέπει να καθίσετε για να έχετε καλύτερη εξυπηρέτηση

Ευτυχώς, οι ειδικοί μοιράζονται με το Business Insider 6 μυστικά για να απολαύσετε την αεροπορική σας πτήση.

1. Η καλύτερη ώρα για να κλείσετε τα εισιτήρια σας είναι στις 2.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (E.T). Τα περισσότερα εισιτήρια κλείνονται το Σαββατοκύριακο και οι αεροπορικές χρειάζονται περίπου μια ημέρα για να επεξεργαστούν στα στοιχεία. Τότε δίνουν όσες θέσεις έχουν απομείνει με προσφορά.

2. Να πίνετε νερό. Τα επίπεδα της υγρασίας στην καμπίνα είναι κάτω από 20% (που σημαίνει πιο ξηρό περιβάλλον ακόμη και από τη Σαχάρα).

3. Ταξιδέψτε περίεργες ώρες εάν θέλετε να μειώσετε τις πιθανότητες να κάτσετε δίπλα από μωρό. Οι ειδικοί έχουν βρει ότι οι περισσότεροι νέοι γονείς δεν ταξιδεύουν με τα μωρά τους περίεργες ώρες. Οπότε, κλείστε καλύτερα ή πολύ πρωινή πτήση ή πολύ βραδινή.

4. Πάρτε μαζί σας μετρητά εάν θέλετε καλύτερη θέση. Ίσως να μπορέσετε να πληρώσετε κάποιον που κάθετε σε καλύτερη θέση για να σας τη δώσει.

5. Για να έχετε καλύτερη εξυπηρέτηση, καθίστε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Εάν καθίσετε πιο κοντά στις αεροσυνοδούς, θα έχετε πιο γρήγορη ανταπόκριση. Επίσης μπορείτε να πάρετε και έξτρα ποτά.

6. Κάντε check in νωρίς, για να μην σας πετάξουν από την πτήση. Δεν είναι στάνταρ πρακτική αλλά κάποιες αεροπορικές σε περίπτωση ανάγκης δεν βάζουν στην πτήση όσους έχουν κάνει αργά check in ή όσους έχουν το φθηνότερο εισιτήριο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ