Γλυκά Νερά: Το αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία


Στις 9 Οκτωβρίου η Σούζαν Κράουτς και η μικρή Λυδία ταξίδεψαν για τις Φιλιππίνες με άγνωστο το εάν και πότε θα επιστρέψουν, με την οικογένεια να αιτείται νέο τρόπο επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Την αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από την φυλακή όπου βρίσκεται προκάλεσε η απόφαση της οικογένειας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς να μεταβεί στις Φιλιππίνες με την μικρή Λυδία.

Τον προηγούμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 9 Οκτωβρίου υπό άκρα μυστικότητα η Σουζάνα Κράουτς και η Λυδία έφυγαν από την Ελλάδα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν και πότε θα επιστρέψουν.

Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών με μία λιτή ανακοίνωση πριν από λίγες ημέρες έπαψε από τα καθήκοντά του τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, με την οικογένεια της Καρολάιν να αιτείται από το δικαστήριο να προσδιοριστεί νέος τρόπος επικοινωνίας της μικρής με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου, καθώς λόγω απόστασης δεν δύναται η φυσική επικοινωνία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Δικαστήριο είναι πολύ πιθανό να ορίσει η επικοινωνία να γίνεται μέσω skype, για να βλέπουν η γιαγιά και ο παππούς το παιδί, το οποίο φιλοξενείται μαζί με την μητέρα της Καρολάιν στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της μαμάς του.

Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η Σούζαν Κράουτς έχει την επιμέλεια αλλά και την γονική μέριμνα του παιδιού, που αφαιρέθηκαν από τον δολοφόνο.

Η συζήτηση για τον νέο τρόπο επικοινωνίας έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου στο Εφετείο Αθηνών.

Ο πατέρας της Καρολάιν δεν έχει ακολουθήσει την σύζυγό και την εγγονή του, καθώς λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει επειδή είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο.

Παιδοψυχολόγοι που εξέτασαν το παιδί ωστόσο, κρίνουν πως οι Φιλιππίνες είναι καλύτερα περιβάλλον για τη μικρή Λυδία σε σχέση με την Αλόννησο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ