Anna Chlumsky: Η ηθοποιός που έπαιζε στο My Girl μεγάλωσε αλλά κράτησε το αθώο της χαμόγελο


Θυμάσαι την ταινία Το κορίτσι μου ή My Girl του 1991; Ήταν μία ταινία για τη ζωή της Vada, δηλαδή της Anna Chlumsky που είχε χάσει τη μαμά της και ζούσε μαζί με τον πατέρα της ο οποίος έβρισκε ξανά τον έρωτα και συναντούσε την αντίδρασή της. Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι κατανόησης του παράξενου κόσμου των ενηλίκων ήταν ο κολλητός της ο Thomas, δηλαδή ο Macaulay Culkin.

Κι αν ξέρεις πολλά για τον τελευταίο για την Anna μπορεί να μην ξέρεις και τόσα. Ή να μην έχεις συνειδητοποιήσει ότι συνεχίζει την καριέρα της ως ηθοποιός, πρωταγωνιστώντας στη σειρά Veep. Η Anna Chlumsky μέσα στα 27 χρόνια που ακολούθησαν διατήρησε την γλυκύτητά της και το υπέροχο χαμόγελό της, όπως θα δεις στην τελευταία φωτογραφία της στο Twitter.

Αν θες να τη δεις και στο κόκκινο χαλί, δες παρακάτω πως εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας, Ο θάνατος του Στάλιν, στη Νέα Υόρκη το περασμένο καλοκαίρι.

Η 38χρονη σήμερα Anna, είναι επίσης παντρεμένη με τον στρατιωτικό Shaun So τον οποίο είχε γνωρίσει στο Πανεπιστήμιο του Chicago το 2000. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2008 στο Brooklyn και έχουν αποκτήσει 2 κόρες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ