Μαντόνα: Κάνει twerking με εσώρουχα – Ανησυχία από τους φανς


Η Μαντόνα χορεύει με τα εσώρουχα στο Tik Tok – Χαμός με τα σχόλια των θαυμαστών

Η Μαντόνα τον τελευταίο καιρό δημοσιεύει αλλόκοτα βίντεο τα οποία έχουν ανησυχήσει τους φανς της. Η τραγουδίστρια που τον τελευταίο καιρό κάνει διάφορα περίεργα μπροστά στην κάμερα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο επιδίδεται σε twerking φορώντας εσώρουχα.

Σε βίντεο που μοιράστηκε η Μαντόνα στο TikTok φαίνεται ότι κάνει twerking και χοροπηδάει με εσώρουχα.Η 64χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα μαύρο σουτιέν από δαντέλα, μαύρο ψηλόμεσο εσώρουχο και διχτυωτό καλσόν καθώς χόρευε το τραγούδι «L$D» του Luclover.

Αφού κοιτάζει την κάμερα για μερικά δευτερόλεπτα, η βασίλισσα της ποπ άρχισε να κάνει twerking.

https://www.tiktok.com/@madonna/video/7161913454092209454

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο κατακλύστηκε με σχόλια, με τους περισσότερους να εκφράζουν ανησυχία για την εικόνα της.

«Αυτή δεν είναι η Μαντόνα που ξέρω», έγραψε κάποιος. «Κάποιος να οργανώσει μια παρέμβαση», πρόσθεσε άλλος. «Νιώθω ότι όλα όσα έχω γνωρίσει είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αυτό είναι ψυχοφθόρο», σημείωσε τρίτος χρήστης.

Και τα υπόλοιπα σχόλια, κυμαίνονταν λίγο-πολύ στο ίδιο κλίμα. «Ανοιγόκλεισε τα μάτια αν χρειάζεσαι βοήθεια», «Αρχίζεις να με τρομάζεις. Γιατί;» και «Η Μαντόνα δεν υπάρχει πια. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος», σχολίασαν άλλοι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ