Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Αυξημένη κίνηση στην Κηφισίας


Παρά το γεγονός πως δεν κυκλοφορούν λεωφορεία και ταξί λόγω της απεργίας στις περισσότερες περιοχές η κίνηση είναι ομαλή. Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα.

Καλή είναι σε γενικές γραμμές η κατάσταση στους δρόμους, ωστόσο υπάρχουν κάποια σημεία που δυσκολεύουν τους οδηγούς.

Παρά το γεγονός πως δεν κυκλοφορούν λεωφορεία και ταξί λόγω της απεργίας στις περισσότερες περιοχές η κίνηση είναι ομαλή. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε κατά τόπους σημεία στον Κηφισό, ενώ κίνηση χωρίς όμως έντονο μποτιλιάρισμα έχουν οι Κηφισίας και Μεσογείων.

Συγκεκριμένα, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, στον Κηφισό, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς επίσης και από το Αιγάλεω μέχρι το Νέο Φάληρο. Το μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην κάθοδο του Κηφισού, προς Πειραιά.

Η κίνηση στην Κηφισίας, επίσης, είναι αυξημένη, με τα πιο δύσκολα σημεία να είναι στην Αγία Βαρβάρα και στον Άγιο Θωμά.

Στο μεταξύ στους υπόλοιπους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά, ενώ κίνηση χωρίς όμως περαιτέρω προβλήματα εντοπίζεται στο λιμάνι του Πειραιά και στους γύρω δρόμους.

Τι ισχύει για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμές 2&3), τα λεωφορεία και τρόλεϊ.

Στο Τραμ θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια από τις 08.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ.

Στον Ηλεκτρικό θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα.

Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο (τρένα – προαστιακός σιδηρόδρομος) καθώς και οι οδηγοί ταξί.

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε και η στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Ωστόσο σημειώνεται πως ισχύουν οι ακυρώσεις και τροποποιήσεις των πτήσεων που ανακοίνωσε η AEGEAN και η Olympic Air.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική. Λόγω της απεργίας δεν θα ισχύει σήμερα ο δακτύλιος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ