Live η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου


Σε εξέλιξη η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών προχωρά αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις γεωτρήσεις που ξεκίνησαν σήμερα στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου.

Οι έρευνες θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με τα πρότυπα για το περιβάλλον, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Οι άμεσες επιδοτήσεις της κυβέρνησης μειώνουν δραστικά τους λογαριασμούς για τους καταναλωτές, τόνισε ο κ. Οικονόμου, δίνοντας τα στοιχεία για το πόσο στοιχίζει η κιλοβατώρα στην Ευρώπη. «Είναι προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να υποτιμήσει τη νοημοσύνη των καταναλωτών», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Κληθείς να σχολιάσει το «καλάθι του νοικοκυριού», τόνισε ότι 101 προϊόντα έχουν μείωση της τιμής. Αναφέρθηκε όμως και στην τροπολογία που θα κατατεθεί, λέγοντας πως τα σούπερ μάρκετ θα είναι υποχρεωμένα να έχουν τα προϊόντα που υπάρχουν στο «καλάθι του νοικοκυριού» αλλά και να είναι ευκρινές το σήμα για τα προϊόντα που βρίσκονται σε αυτό.

Οπως τόνισε ο κ. Οικονόμου, τα «κόκκινα δάνεια» έχουν μειωθεί, οι εξαγωγές της χώρας μας ξεπερνούν το 40% των προϊόντων.

Η Ελλάδα παρά το γεγονός ότι διαθέτουμε τον δεύτερο γηραιότερο πληθυσμό στην Ευρώπη, κατάφερε να κινηθεί στους δύο πιο κρίσιμους δείκτες της πανδημίας, στον δείκτη της θνησιμότητας και του εμβολιασμού, σημείωσε ο κ. Οικονόμου. «Η Ελλάδα έμαθε από τα λάθη της», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι η χώρα μας εισηγείται λύσεις.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ