Σακίρα: Το δαχτυλίδι με το…κρυφό μήνυμα εκδίκησης


Έχουν περάσει μήνες από τον χωρισμό της Σακίρα με τον Πικέ, το πρώην ζευγάρι όμως που πρόσφατα κατέληξε σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, εξακολουθεί να απασχολεί τη δημοσιότητα

Ένα δαχτυλίδι με μήνυμα φέρεται να φόρεσε πρόσφατα η Κολομβιανή τραγουδίστρια η οποία ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι με τα δύο της παιδιά, μετά τη συμφωνία με τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ. Πρόσφατα, η Σακίρα έλαβε μέρος σε καμπάνια του οίκου Burberry και οι φανατικοί θαυμαστές της πρόσεξαν μια μικρή λεπτομέρεια που τράβηξε την προσοχή, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Στο βίντεο της διαφήμισης, που ανέβασε η ίδια η ποπ σταρ στα κοινωνικά της δίκτυα, εμφανίζεται με ένα πολυτελές φόρεμα της μάρκας, όταν ξαφνικά δέχεται αξεσουάρ όπως μια τσάντα και ένα δαχτυλίδι. Το τελευταίο είναι αυτό που έχει προσελκύσει τους περισσότερη προσοχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)


Είναι ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι το οποίο φοράει στο μικρό της δάχτυλο, και έχει γραμμένη τη λέξη «αγάπη» (Love). Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επεσήμαναν ότι θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα αγάπης για τον εαυτό της, ενώ άλλοι υπέθεσαν ότι θα μπορούσε να είναι ένας υπαινιγμός εναντίον του πρώην συντρόφου της, Ζεράρ Πικέ, επειδή δεν μπόρεσε να εκτιμήσει την αγάπη που του έδωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)


Οι πιο…κυνικοί χρήστες του Διαδικτύου πάντως θεώρησαν ότι είναι απλώς ένα ακόμη αντικείμενο προώθησης της μάρκας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Σακίρα μάλλον θέλει να περνάει μηνύματα και μέσα απο τα τραγούδια της, το δαχτυλίδι θα μπορούσε επίσης να υποδηλώνει ότι, παρά τον πόνο του χωρισμού, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την αγάπη.

Στο πρόσφατο τραγούδι με τίτλο «Monotonía» η Σακίρα κάνει σαφές το μήνυμά της προς τον Ζεράρ Πικέ, τραγουδώντας «Δεν ήταν ούτε δικό σου, ούτε δικό μου λάθος, ήταν της μονοτονίας». Ακόμη πιο ξεκάθαρο είναι το βίντεο κλιπ, στο οποίο, βλέπουμε τον Ozuna να της διαλύει την καρδιά με ένα μπαζούκα και μετά το πλήθος να πατάει την καρδιά στον δρόμο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ