Αντύπας: Ξεσήκωσε το κοινό και συγκίνησε στο “Σπίτι με το Mega” [vid]


Ο Αντύπας έβαλε «φωτιά» στην πίστα ερμηνεύοντας ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ του!

Το 1991 ο Αντύπας έβγαλε τον δίσκο «Καλησπέρα» και αναμφίβολα ένα από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν και χορεύτηκαν όσο τίποτε άλλο στις πίστες ήταν το «Είμαι ανεβασμένος». Μπορεί να έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που το ακούσαμε για πρώτη φορά, αλλά το τραγούδι έγραψε τη δική του ιστορία και παραμένει στα τοπ τραγούδια για ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσης!

Μια μοναδική έκπληξη επεφύλαξε στον Αντύπα η Ρούλα Κορομηλά λίγο μετά το ξεκίνημα της χθεσινοβραδινής εκπομπής «Σπίτι με το Mega». Η Ρούλα Κορομηλά έχοντας όλη την οικογένεια του Αντύπα στο στούντιο ανέσυρε μνήμες από το παρελθόν παρουσιάζοντας βίντεο από μια εκπομπή του πάλαι ποτέ «Μπράβο» όπου είχε φιλοξενηθεί ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με τη γυναίκα και τα δυο παιδιά του. Στο βίντεο που προβλήθηκε ο γιος και τη κόρη του Αντύπα σε πολύ μικρή ηλικία είδαμε να ερμηνεύουν το «Ένα σου σημάδι μόνο» στο πλαίσιο της εκπομπής «Μπράβο» του Mega.

Ο Αντύπας βλέποντας ξανά το στιγμιότυπο δεν άντεξε και ένα δάκρυ κύλησε στο πρόσωπο του. «Τι έκπληξη ήταν αυτή» τόνισε συγκινημένος απευθυνόμενος στη Ρούλα Κορομηλά. Την ίδια ώρα ο φακός έδειχνε συγκινημένη και την κόρη του Όλγα να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Αμέσως μετά μπαμπάς και κόρη ερμήνευσαν για πρώτη φορά μαζί αγαπημένα τραγούδια χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές στιγμές.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ