Τραμπ: Ο παραμυθένιος γάμος της κόρης του – Ο χορός με τη Μελάνια


Νύφη ντύθηκε η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι, με τον γάμο να τελείται στην έπαυλη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα – Το πρώην προεδρικό ζεύγος έκλεψε την παράσταση με τον χορό τους υπό τους ήχους του Φρανκ Σινάτρα 

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της διανύει η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι που ενώθηκε χθες εις σάρκα μια με τον εκλεκτό της καρδιάς της τον Λιβανέζο δισεκατομμυριούχο, Μίχαελ Μπουλός.

Οι δύο νέοι παντρεύτηκαν στην έπαυλη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα με 200 περίπου καλεσμένους. Μετά τον γάμο ακολούθησε μια χλιδάτη δεξίωση όπου το ζευγάρι χόρεψε με τους καλεσμένους να τους χειροκροτούν και να τους εύχονται για την κοινή τους ζωή.

Ωστόσο εκτός από τους νεόνυμφους την παράσταση έκλεψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ με την σύζυγό του Μελάνια που χόρεψαν υπό τους ήχους του «Strangers in the Night» του Φρανκ Σινάτρα. Ο Τραμπ φαινόταν να ψιθυρίζει στο αυτί της συζύγου του προτού τη φιλήσει στο μάγουλο.

Όπως όλοι οι άντρες καλεσμένοι, ο πρώην πρόεδρος φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν και παπιγιόν, ενώ η Μελάνια επέλεξε ένα κομψό ροδακινί φόρεμα.

Η Τίφανι Τραμπ, σύμφωνα με την Daily Mail, γνώρισε τον αγαπημένο της το 2018 στην Μύκονο και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2021, λίγες ημέρες πριν από την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ.

https://www.instagram.com/p/CY0HD0cMTf7

Ο Μπουλός της έκανε πρόταση γάμου στον κήπο των Ρόδων, χαρίζοντας στην Τίφανι ένα δαχτυλίδι αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων που σχεδίασε ο κοσμηματοπώλης Samer Halimeh από τη Νέα Υόρκη.

Η Μπουλός είναι διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και κληρονόμος του ομίλου επιχειρήσεων Boulos Enterprises, ο οποίος είναι αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/CQg77Pzhhms

Γεννήθηκε στο Λίβανο και μεγάλωσε στη Νιγηρία πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ για να είναι με την αγαπημένη του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ