Οικονόμου για Τσίπρα: Παίζει στα ζάρια την ίδια του την πατρίδα


«Πυρά» στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία σχολίασε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή, απαντά ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι «χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερο θράσος την ίδια ώρα που η Ελλάδα υποδέχεται δυο ακόμα νέα Rafale, ο κ. Τσίπρας να καλεί τον Γάλλο Πρέσβη να τον απειλήσει κι ο ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύει τις συμφωνίες με τη Γαλλία. Ποια γραμμάτια ξεπληρώνει και σε ποιους μεσάζοντες, παίζοντας στα ζάρια την ίδια του την πατρίδα;».

Κατηγόρησε επίσης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «εξακολουθεί να μιλάει υποκριτικά για ηθικό πλεονέκτημα όταν ο ίδιος επιλέγει να αποδεικνύεται εθνικό μειονέκτημα».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ο κ. Οικονόμου αναφέρει:

«Χρειάζεται απύθμενο θράσος ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου δύο υπουργοί έχουν παραπεμφθεί με βαρύτατα αδικήματα, στο Ειδικό Δικαστήριο κατόπιν αποφάσεων του Δικαστικού Συμβουλίου, να εμφανίζεται σήμερα υπερασπιστής του κράτους δικαίου. Και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερο θράσος την ίδια ώρα που η Ελλάδα υποδέχεται δυο ακόμα νέα Rafale, ο κ. Τσίπρας να καλεί τον Γάλλο Πρέσβη να τον απειλήσει κι ο ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύει τις συμφωνίες με τη Γαλλία. Ποια γραμμάτια ξεπληρώνει και σε ποιους μεσάζοντες, παίζοντας στα ζάρια την ίδια του την πατρίδα; Επιμένει ότι θα ανατινάξει μια εθνική επιτυχία που έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ενόχλησε μόνο δύο κέντρα: την Τουρκία και τους εμπόρους όπλων που δεν είχαν θέση σε μία διακρατική συνεργασία. Εξακολουθεί να μιλάει υποκριτικά για ηθικό πλεονέκτημα όταν ο ίδιος επιλέγει να αποδεικνύεται εθνικό μειονέκτημα».

Σχετικές ειδήσεις


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ