Μητέρα έπεσε στις ράγες με την κόρη της γιατί δεν άντεξε τα χρέη


Τραγωδία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η 27χρονη αυτοκτόνησε μαζί με την 3χρονη κόρη της.

Μια νεαρή μητέρα από τη Βρετανία είχε απελπιστεί με τα χρέη που είχαν μαζευτεί και αποφάσισε να αυτοκτονήσει παίρνοντας μαζί και την τρίχρονη κόρη της. Με το μωρό στην αγκαλιά της και πήδηξε στις ράγες του τρένου.

Η 27χρονη Leighane Melsadie Redmond είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο για απλήρωτους λογαριασμούς. Εθεάθη τυλιγμένη με ένα πόντσο να περπατά χέρι-χέρι με την κόρη Melsadie, η οποία φορούσε ένα μικρό γούνινο μπουφάν, χειμωνιάτικο καπέλο και γάντια, στο σταθμό μία ώρα και 12 λεπτά πριν από το θάνατό τους, στις 18 Φεβρουαρίου του 2019.

Περιγράφοντας το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος που δείχνει τη μητέρα και την κόρη σήμερα, ο βοηθός ιατροδικαστή δήλωσε στο δικαστήριο: «Δυστυχώς, αυτό που βλέπουμε είναι ότι παίρνει τη μικρούλα στην αγκαλιά της, πηδάει στις ράγες και στη συνέχεια την χτυπάει το τρένο».

Η βρετανική αστυνομία είχε αναφέρει τους θανάτους ως ύποπτο περιστατικό. Ο ντετέκτιβ που ερευνούσε την υπόθεση δήλωσε στην ανάκριση ότι ένας οικονομικός ερευνητής είχε εξετάσει τις συνθήκες διαβίωσης της Redmond πριν εκείνη αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η νεαρή μητέρα είχε ανεξόφλητους λογαριασμούς στο ρεύμα και ενοίκια.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η γυναίκα θα προέβαινε σε ρυθμίσεις των χρεών της αλλά προφανώς δεν άντεξε τις πιέσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Παρουσιαστής έκανε εμετό σε ζωντανή σύνδεση

Μ.Μάθιους: Στο Έβερεστ ο αδερφός του – Ψάχνει τη σορό του από το 1999

Αργεντινή: Θρήνος για 20χρονο ποδοσφαιριστή που αυτοκτόνησε


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ