Ξύρισμα: Ο μεγαλύτερος μύθος για το ξύρισμα μόλις καταρρίφθηκε.


Οι πιθανότητες είναι ότι κάπου στην πορεία, λάβατε κάποιες κακές συμβουλές ένας τύπος συνηθισμένου μύθου ξυρίσματος που έχει περάσει από γενιές και δεν κάνει καλό σε κανέναν. Ο κύκλος σταματά μαζί σου! Ακολουθούν συνηθισμένοι μύθοι για το ξύρισμα που πρέπει να καταρριφθούν, ώστε να βεβαιωθείτε ότι περιποιείστε σωστά το δέρμα σας.

Η φροντίδα του ξυρίσματος ξεκινά με την κρέμα ξυρίσματος

Πολλοί πιστεύουν ότι το να έχετε απλώς μια υπέροχη, ενυδατική κρέμα ξυρίσματος είναι το μόνο που χρειάζεστε για ένα καλό, απαλό ξύρισμα. Αλλά η φροντίδα του ξυρίσματος στην πραγματικότητα ξεκινά πριν κάνετε αφρό στην κρέμα ξυρίσματος—ξεκινά από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το δέρμα σας. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε απολέπιση πριν το ξύρισμα με το Fur’s Silk Scrub τακτικά για να διατηρείτε το δέρμα σας σε κορυφαίο σχήμα χωρίς νεκρό δέρμα.

Όσο περισσότερο ξυρίζετε, τόσο πιο γρήγορα μεγαλώνουν τα μαλλιά σας.

Αυτός ο μύθος είναι μια ιστορία τόσο παλιά όσο ο χρόνος, και μια πολύπλευρη ιστορία, εν τούτοις—ίσως σας έχουν πει ότι το ξύρισμα περισσότερο κάνει τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν γρηγορότερα, μακρύτερα, πιο πυκνά κ.λπ.—η λίστα συνεχίζεται. Μπορεί να σας τρομάξει στο ξύρισμα μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες ή μόνο για την Παρασκευή το βράδυ.

Μόνο το ξύρισμα προκαλεί τρίχες που φυτρώνουν προς τα μέσα.

Μπορεί να έχετε αλλάξει σε μια ρουτίνα αποτρίχωσης με κερί επειδή κάποιος σας είπε κάποτε ότι είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν τρίχες που φυτρώνουν μέσα από το ξύρισμα, αλλά αυτό δεν είναι επίσης αλήθεια. Οι τρίχες που φυτρώνουν μπορεί να προκύψουν από οποιοδήποτε είδος διαδικασίας αποτρίχωσης—οπότε παραλείψτε το κερί εάν πονάει! Για να βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε τις τρίχες που αναπτύσσονται προς τα μέσα, δοκιμάστε ένα προϊόν όπως το Ingrown Concentrate για να αντιμετωπίσετε τον ερεθισμό.

Και τώρα είσαι έτοιμος! Τώρα που ξέρετε την αλήθεια για μερικούς από αυτούς τους μύθους ξυρίσματος, μπορείτε να έχετε περισσότερο έλεγχο των διαδικασιών αποτρίχωσης και να λαμβάνετε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ