Ζήνα Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: «Όταν έχεις εκκρεμότητες…» – Ο λόγος της ηχηρής απουσίας της εγκυμονούσας και οι εξηγήσεις


Τα 30 της χρόνια στην τηλεόραση γιόρτασε η έγκριτη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη το βράδυ της Δευτέρας  (21/11) σε ένα  φαντασμαγορικό πάρτι και στη γιορτή παρευρέθηκαν τα περισσότερα τηλεοπτικά πρόσωπα, με τα οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί ή διατηρεί καλές φιλικές σχέσεις πέραν της δουλειάς της. (Όταν έλεγαν νέα παιδιά στην Κουτσελίνη «θέλω κι εγώ να γίνω σταρ»).

Μεταξύ πολλών είδαμε πολλές λαμπερές παρουσιάστριες όπως η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Πέτρος Κουσουλός ενώ απούσα ήταν η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Δεν την κάλεσα…είπε η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη εξήγησε στις τηλεοπτικές κάμερες τον λόγο που δεν κάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε αυτή την ιδιαίτερη για εκείνη βραδιά.

«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία. Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χάρες και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες».

«Χαίρομαι που τη βλέπω να ντρέπεται»

Να θυμίσουμε στο αναγνωστικό κοινό πως η 35χρονη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κυοφορεί το πρώτο της παιδάκι ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε εξομολογηθεί στην  εκπομπή «Ελένη» ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις που έχει κάνει στο παρελθόν και μάλιστα, ντρέπεται για αυτές.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μετά από αυτήν την εξομολόγηση θέλησε να κάνει ειδική μνεία στα λεγόμενα τής Σπυροπούλου έχοντας δηλώσει: «Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο. Δε θέλω να πω κάτι άλλο για την Κωνσταντίνα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Και είχε συνεχίσει λέγοντας: «Να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά. Δεν έχω πει ποτέ ακριβώς τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον Alpha. H Κωνσταντίνα ξέρει καλά, αλλά δε θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα. Τα δικά μου τα δύσκολα πέρασαν. Δεν έχει σημασία αν έχει ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την καλώ δημόσια να έρθει όποτε το επιθυμεί, όπως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Ούτε με την Ελένη τελικά τη χώριζε τίποτα, γιατί να τη χωρίζει και με μένα;».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ