Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η κοινή τηλεοπτική τους συνύπαρξη των 7 δευτερολέπτων & η απάντηση του δημοσιογράφου


Η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου τελευταία συζητιέται πολύ. Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν η παρουσιάστρια τον διεκδικούσε ενώ σήμερα κυριολεκτικά αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο με ελάχιστο ενεργό ρόλο κάτι που μας λυπεί καθώς είναι άδικο ένας ταλαντούχος άνθρωπος ξαφνικά να αποδομείται. Η τελευταία κίνηση της οικοδέσποινας «Ελένη» όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της, προκάλεσε δεν έμεινε ασχολίαστος από τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα μόλις… 7 δευτερόλεπτα…

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής της Παρασκευής (18/11), η παρουσιάστρια προλόγισε τη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου, με το πλάνο του σκηνοθέτη να τη δείχνει να σηκώνεται από το τραπέζι.

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και το τέλος της στήλης του Δημήτρη Ουγγαρέζου που κράτησε μόλις 7 δευτερόλεπτα δεν είδαμε ποτέ ξανά κοινό τους πλάνο, με την Ελένη να επιστρέφει στο τραπέζι και να προχωρά κανονικά στην υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής.

Όπως ακούγεται τα πάντα ξεκίνησαν μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συζητά για νέα συνεργασία δίπλα στη Φαίη Σκορδά, κάτι που προφανώς προκάλεσε τον θυμό της Ελένης Μενεγάκη. (Γιατί 2 χρόνια πριν είχε κάνει unfollow τον Λιάγκα).

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Σε δημόσια εμφάνισή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα περί συνεργασίας με τη Φαίη Σκορδά και ο ίδιος είπε: «Περίεργο αυτό που μου λες τώρα… Το ξέρετε ότι για τη Φαίη, που είχα μεγάλο κόλλημα πιτσιρικάς, την έπαιρνα τηλέφωνο στο ραδιόφωνο. Μεσολάβησαν πολλά, είναι αδελφή μου η Φαίη. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Τσολάκη τα έχει κάνει όλα αυτά, η επίσης φίλη μας. Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχω συμβόλαιο και τιμώ τα συμβόλαιά μου μέχρι κεραίας. Και η Φαίη ξέρω ότι δεν θα μου έκανε ποτέ πρόταση μεσούσης της σεζόν».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ απλά κάθομαι εδώ»

Σε μια από της επόμενες εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλεσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «παρουσιαστή», αφού καθόταν στη θέση της Ελένης Μενεγάκη. «Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» απάντησε όλο νόημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ