Διατροφή: Διατηρήστε την κολοκύθα στην κατάλληλη θερμοκρασία


Είναι επίσημα η εποχή της κολοκύθας, που σημαίνει ότι είναι η τέλεια στιγμή για να απολαύσετε όλα τα πράγματα με κολοκύθα, όπως πίτες κολοκύθας, παγωτό κολοκύθας και ψωμί κολοκύθας.

Εποχή της κολοκύθας

Ωστόσο, με όλο το μαγείρεμα και το φαγητό που συνεχίζεται, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τηρείτε τις οδηγίες για την ασφάλεια των τροφίμων για να εξασφαλίσετε υγιεινές διακοπές. Ενώ μπορεί να ανησυχείτε περισσότερο για το μαγείρεμα της γαλοπούλας σας στη σωστή θερμοκρασία ή την ασφαλή κατανάλωση των υπολειμμάτων, δεν πρέπει να ξεχνάτε τα επιδόρπια σας. Πρέπει λοιπόν η κολοκυθόπιτα να μπει στο ψυγείο; Η σύντομη απάντηση είναι ναι.

Το USDA συνιστά να ψύχονται οι πίτες κρέμας (που περιλαμβάνει κολοκυθόπιτα), σύμφωνα με τη Meredith Carothers, εμπειρογνώμονα για την ασφάλεια των τροφίμων στην Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων και Επιθεώρησης του USDA. Οι κολοκυθόπιτες μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο για τρεις έως τέσσερις ημέρες. Πολλές πίτες που αγοράζονται από το κατάστημα περιλαμβάνουν οδηγίες αποθήκευσης και αναθέρμανσης.

Ένας εκπρόσωπος του FDA συνιστά να ακολουθείτε τις οδηγίες αποθήκευσης του κατασκευαστή. «Σε περίπτωση αμφιβολίας, οι καταναλωτές θα πρέπει να ψύχουν τα προϊόντα και να τα καταναλώνουν μέσα σε λίγες ημέρες», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της FDA.

Αν ψάχνετε για περισσότερη έμπνευση από κολοκύθα για τις γιορτές, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις 54 συνταγές κολοκύθας—τόσο γλυκές όσο και αλμυρές. Έχουμε επίσης συνταγές για σχεδόν κάθε παραλλαγή κολοκυθόπιτας που μπορείτε να φανταστείτε, συμπεριλαμβανομένης της vegan κολοκυθόπιτας, του cheesecake με κολοκυθόπιτα, της κολοκυθόπιτας με καραμέλα και ακόμη και της κέτο κολοκυθόπιτας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ