Δημήτρης Μακαλιάς: «Φοβερή εμπειρία η γέννα, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανούλες»


Ο Δημήτρης Μακαλιάς επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» όπου συμμετέχει ένα 24ωρο σχεδόν από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, όντας δίπλα στη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη.

Η παρέα της εκπομπής τον υποδέχτηκε, ύστερα από μία ημέρα απουσίας σε μία ιδιαίτερη έναρξη και ο ίδιος πιο ευτυχισμένος από ποτέ, δέχτηκε τις ευχές της ομάδας του.

«Κι εμένα μου λείψατε πολύ. Με συγκινήσατε χθες πολύ. Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στο OPEN γιατί μου έστειλαν κι ένα υπέροχο δώρο» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Φοβερή εμπειρία, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανούλες. Θεωρούσα ότι αυτή τη φορά δεν θα συγκινηθούμε τόσο. Στα πρώτα δευτερόλεπτα συγκινηθήκαμε πολύ, γιατί ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα. Αυτά που είδατε ήταν αφότου γέννησε η Αντιγόνη. Είμαστε πάρα πολύ καλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο» πρόσθεσε ο ηθοποιός φανερά συγκινημένος.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς από χθες, 23 Νοεμβρίου, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η σύζυγός του, Αντιγόνη Ψυχράμη, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε δύο εικόνες στο Instagram και με συγκινητικά λόγια σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Αγάπη μου… Πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να τα λέμε όλα. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις… 41 χρόνια μετά επιστρέφω στο νοσοκομείο που γεννήθηκα κι εγώ για να γεννηθεί η κόρη μας. Πόσο σας ευχαριστούμε όλους για όλα! Το μαιευτήριο αυτό είναι η απόλυτη εμπειρία».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ