Πρώην καλόγρια νικήτρια του The Voice: 34χρονη κέρδισε στο διαγωνισμό και άλλαξε ζωή 


Μια καλόγρια,  μετά τη νίκη της στο ιταλικό «The Voice», αποφάσισε να αλλάξει ρότα, να μηδενίσει όσα έχει μέχρι στιγμής κάνει και να ακολουθήσει την καρδιά της και τα όνειρά της στα εγκόσμια. Έτσι, πήρε τη ζωή στα χέρια της ξεκίνησε να εργάζεται ως σερβιτόρα στην Ισπανία και στη συνέχεια λόγω της φωνής της είναι βέβαιο πως θα μας απασχολήσει ξανά καθώς θα θελήσει να εμπλακεί πιο ενεργά με τη μουσική. (Κένταλ Τζένερ: Μετακομίζει σε ράντσο; «Είμαι πραγματική καουμπόισσα»).

Πρόκειται για την Cristina Scuccia από τη Σικελία  η οποία είχε εντυπωσιάσει τους κριτές, μεταξύ των οποίων και τη σπουδαία Ραφαέλα Καρά, όταν στην blind audition της για το σόου, το 2014, τραγούδησε το τραγούδι της Αλίσια Κις «No One». (Τουλάχιστον 1 δισ. άνθρωποι πιστεύουν στη μαγεία και στο «κακό μάτι»).

Όταν συνειδητοποίησαν ότι η εκπληκτική φωνή προερχόταν από την καλόγρια, η Καρά υπογράμμισε «δεν μπορούσα να μιλήσω για αρκετά λεπτά».

Η Scuccia, η οποία τότε ήταν μοναχή στο μοναστήρι των Ουρσουλίνων στο Μιλάνο, κέρδισε το «The Voice», ερμηνεύοντας το «What a Feeling», το τραγούδι από την ταινία Flashdance.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και δίσκο, τον οποίο έδωσε στον Πάπα Φραγκίσκο, στο οποίο περιλαμβανόταν και μια version του «Like a Virgin» της Μαντόνα και το ταλέντο της αποθεώθηκε και από ορισμένους Ιταλούς καρδινάλιους.

Ωστόσο, οκτώ χρόνια αργότερα, η 34χρονη ανακοίνωσε σε μια ιταλική εκπομπή, το βράδυ της Κυριακής, ότι εγκαταλείπει την εκκλησία, όπως ανέφερε η βρετανική Guardian.

Φορώντας ψηλοτάκουνα και ένα κόκκινο κουστούμι, με piercing στη μύτη και μακριά μαλλιά ελεύθερα, επεσήμανε «πιστεύω ότι πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου με θάρρος. Η αλλαγή είναι ένα σημάδι εξέλιξης, αλλά είναι πάντα τρομακτική. Υπάρχει σωστό ή λάθος;».

Η πρώην καλόγρια σημείωσε ότι το να αφήσει την εκκλησία – μια απόφαση που πήρε με τη βοήθεια ψυχολόγου – δεν σημαίνει ότι απαρνιέται την πίστη της, αλλά ότι ακόμη κυνηγά το όνειρό της για μια καριέρα στη μουσική.

«Επέλεξα να ακολουθήσω την καρδιά μου, χωρίς να σκέφτομαι τι μπορεί να λένε οι άλλοι για μένα. Έκανα ένα άλμα και ανησυχούσα ότι θα κατέληγα κάτω από μια γέφυρα, πάντα το έλεγα αυτό στον ψυχολόγο μου», τόνισε.

Από καλόγρια έγινε σερβιτόρα

Η ίδια καταλήγει ότι τώρα ζει «με ένα χαμόγελο» στην Ισπανία, όπου εργάζεται ως σερβιτόρα.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ