Κιβωτός του Κόσμου: Δύο παιδιά εξετάζονται για σεξουαλική κακοποίηση


Στο στόχαστρο της εισαγγελίας της Αθήνας έχουν μπει δυο ακόμη περιπτώσεις παιδιών, για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά εντός των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου». Μάλιστα, η τρίτη περίπτωση παιδιού για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει κακοποιηθεί προέκυψε μέσα από κατάθεση πρώην εργαζόμενου.

Το κατώφλι των δυο εισαγγελέων Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση πέρασαν την Πέμπτη δύο πρώην εργαζόμενοι παιδαγωγοί στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», ενώ ο συνολικός αριθμός των μαρτύρων που έχουν καταθέσει για την υπόθεση φτάνει τους 12.

Την ίδια στιγμή, οι υπόνοιες περι εξαφάνισης του πατέρα Αντώνιου, οδήγησαν πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος στο να επικοινωνήσουν με την Εισαγγελία και να δηλώσουν πως παραμένει στη διάθεση της Δικαιοσύνης, αν χρειαστεί να κληθεί.

Ο κύκλος των καταθέσεων θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ οι εισαγγελείς ανηλίκων αναμένεται να ζητήσουν τους απόρρητους φακέλους παιδιών, που έχουν καταγγείλει κακοποίηση αλλά και όσα υπάρχει υποψία ότι πιθανώς έχουν κακοποιηθεί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ