Green Manicure: Το πράσινο είναι το trendy χρώμα βερνικιού του χειμώνα


Όλο το χρόνο, διάσημες celebrities όπως η Cardi B, η Kendall Jenner, η Selena Gomez, η Megan Thee Stallion και η Vanessa Hudgens πειραματίστηκαν με τις σκούρες αποχρώσεις του πράσινου στα νύχια τους, δίνοντας τη δική τους πινελιά στη νέα αυτή τάση που αποτελεί το must του φετινού χειμώνα. (Υγρό eyeliner: Πώς με λίγη δεξιοτεχνία μπορούμε να αποκτήσουμε σαγηνευτικό βλέμμα).

Το πράσινο μανικιούρ έχει πολλές αποχρώσεις, που επιτρέπει στους επαγγελματίες να παίζουν σε αντίθεση, να συνδυάζουν αρκετούς τόνους σε ένα σχέδιο, να συνδυάζουν το πράσινο νυχιών με μια άλλη παλέτα. (Beauty DIY: Σπιτικά Scrubs σώματος για λαμπερό δέρμα).

Με αποχρώσεις για κάθε αισθητική, rock με μεταλλιζέ σύμφωνα με τα analytics του Pinterest, την τελευταία περίοδο, έχει σημειωθεί αύξηση κατά 75% στους χρήστες που αναζητούν εικόνες για «σκούρα πράσινα νύχια».

Υπάρχει μία τουλάχιστον απόχρωση του πράσινου που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σου ενώ ταιριάζει τέλεια με όλα τα beaty looks και περιστάσεις.

Να θυμάσαι πως η τάση του πράσινου στα νύχια ήρθε για να μείνει, έτσι πάρε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, αγόρασε ένα βερνίκι στην απόχρωση που σου αρέσει και πειραματίσου!

Τα πράσινα βερνίκια που θα λατρέψεις

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ