Γιάννης Μάρκου: «Η Τζούλια Νόβα ενδιαφέρθηκε για εμένα, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί»


Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε με 15 μαχαιριές στην Βαρυμπόμπη πριν από λίγες εβδομάδες κάνοντας μνεία και στην πρώην σύντροφό του, Τζούλια Νόβα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, περιέγραψε όσα θυμάται από τη δολοφονική επίθεση.

«Θυμάμαι ότι πήγα και του μίλησα, με έβρισε και ήμασταν πολύ κοντά. Είχα τα χέρια στις τσέπες, γιατί δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Μου επιτέθηκε από πίσω, ενώ δεν τον έβλεπα», είπε αρχικά.

«Με τα αίματα συνειδητοποίηση τι μου συνέβη»

«Έβλεπα έναν άνθρωπο να με χτυπάει με ελαφρές γροθιές στα πόδια και δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Όταν είδα τα αίματα μετά, συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα», εξηγεί ο Γιάννης Μάρκου.

Όπως είπε, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη, καθώς ο άνδρας κατάφερε να του κόψει τις αρτηρίες. «Έτρεχε πολύ αίμα, είχε κόψει τις αρτηρίες. Έδεσα ένα μαντήλι στο πόδι μου ψηλά, για να περιορίσω τη ροή του αίματος και μετά, λιποθύμησα στο αυτοκίνητο. Έτσι νομίζω. Επανερχόμουν και λιποθυμούσα. Έχανα πολύ αίμα», δήλωσε.

Αν και η ζωή του τέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο, ο επιχειρηματίας αναφέρει πως δεν φοβήθηκε, αλλά πήρε ένα μεγάλο μάθημα που τον βοήθησε να καταλάβει την αξία της ζωής.

«Οι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν, μέχρι να με διασωληνώσουν και να περάσω έτσι 48 ώρες και μετά άλλες 48 στην εντατική. Δεν φοβήθηκα, ήταν ένα μάθημα ζωής για να καταλάβω την αξία της», τονίζει ο Γιάννης Μάρκου.

Τέλος, ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Τζούλια Νόβα λέγοντας: «Εννοείται ότι η Τζούλια ενδιαφέρθηκε για εμένα. Αλίμονο, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ