Sea salt spray: Τι κάνει το σπρέι με θαλάσσιο αλάτι για τα μαλλιά σας;


Το καλοκαίρι μπορεί να είναι μια μακρινή ανάμνηση. Ωστόσο, οι ξέγνοιαστες και ανακατωμένες τούφες της παραλίας μπορούν να επιτευχθούν όλο το χρόνο με τη βοήθεια του αλατιού. Αυτό το απαραίτητο προϊόν styling στοχεύει να εμφιαλώσει τη δύναμη του ωκεανού, δημιουργώντας αβίαστα ζωντανή υφή και όγκο για να ενισχύσει κάθε στυλ μαλλιών. Τα θαλασσινά σπρέι αφήνουν ένα φυσικό φινίρισμα για μια μη ανιχνεύσιμη εμφάνιση, ιδανική για όσους αντιπαθούν την αίσθηση του προϊόντος στα μαλλιά τους. Οι λεπτοί τύποι μαλλιών παρέχονται με πρόσθετο κράτημα και όγκο.

Τι κάνει το spray με θαλασσινό αλάτι;

Τα σπρέι με θαλασσινό αλάτι μιμείται την εμφάνιση των μαλλιών μετά από μια ξέγνοιαστη μέρα στην παραλία, δημιουργώντας ανάλαφρη υφή. Προσθέτουν υφή και σώμα στα πυκνά μαλλιά ανοίγοντας την επιδερμίδα και γεμίζουν τις τρίχες, παρέχοντας όγκο και ελαφρύ, ευέλικτο κράτημα σε λεπτούς τύπους μαλλιών. Αυτό δημιουργεί ένα φυσικό φινίρισμα για μια μη ανιχνεύσιμη εμφάνιση, ιδανικό για όσους αντιπαθούν την αίσθηση του προϊόντος στα μαλλιά τους. Τα σπρέι με θαλασσινό αλάτι ενισχύουν επίσης τις στυλιστικές ικανότητες άλλων προϊόντων όπως οι πομάδες. Ιδανικά για μακρύτερα, πιο χαλαρά μαλλιά, τα σπρέι αλατιού δημιουργούν την όψη ζωντανών μαλλιών.

Είναι το θαλασσινό αλάτι κακό για τα μαλλιά σας;

Το θαλασσινό αλάτι απορροφά τα φυσικά έλαια στα μαλλιά, πράγμα που σημαίνει ότι το αλάτι μπορεί να στεγνώσει όταν χρησιμοποιείται σε υπερβολική ποσότητα. Ωστόσο, τα περισσότερα σπρέι αλατιού παρασκευάζονται επίσης με ενυδατικά συστατικά για να εξουδετερώσουν αυτό το αποτέλεσμα. Ορισμένες συνθέσεις είναι ιδανικές για χρήση σε πιο ξηρούς τύπους μαλλιών, με ένα μείγμα τροπικών ελαίων και αλατιού για δημιουργία υφής χωρίς αίσθηση κολλώδους ή τραγανού, αφήνοντάς σας απαλούς κυματισμούς. Άλλα σπρέι αλατιού διαθέτουν ιδιότητες SPF για προστασία από τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία. Εάν τα ξηρά μαλλιά σας ανησυχούν, φροντίστε να ενσωματώσετε ένα conditioner ή μάσκα στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ