Γιώργος Μαργαρίτης: Ο εμβληματικός τραγουδιστής μάγεψε στο πλάι του γιου του [vid]


Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε καλεσμένος χθες Σάββατο ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευσε όλες τις γνωστές επιτυχίες του και παράλληλα ένωσε τη φωνή του με τον γιο του Κωνσταντίνο.

Σε μια συγκινιτική στιγμή της βραδιάς, ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε την κιθάρα του και ο Γιώργος με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη τραγούδησαν το κομμάτι «Και τι ζητάω» του αείμνηστου Λαυρέτη Μαχαιρίτσα.

Για την πρώτη τηλεοπτική συνάντηση πατέρα και γιου ο Γιώργος Μαργαρίτης συγκεκριμένα δήλωσε: «Τα παιδιά των τραγουδιστών τις περισσότερες φορές έχουν καλή φωνή. Ο Κωνσταντίνος είναι και μουσικός, προσπαθεί πολύ και τα πάει καλά».

Καλεσμένος της Ρούλας Κορομηλά βρέθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης τη νύχτα του Σαββάτου στο Σπίτι με το MEGA. Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες ενώ στη σκηνή συνάντησε, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, τον γιο του, Κωνσταντίνο. Ειδικότερα, μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα που πήρε θέση για να παίξει κιθάρα, ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης ερμήνευσαν με τρυφερότητα το κομμάτι «Και τι ζητάω» που όλοι έχουμε αγαπήσει με την φωνή του αείμνηστου Λαυρέτη Μαχαιρίτσα. Σημειώνεται πως ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης είναι 25 ετών και ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι όπως και ο πατέρας του.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ