Λίνα Δρούγκα: Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά – Ποιος είναι ο επιχειρηματίας σύζυγός της 


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε σήμερα (28/11) στην εκπομπή της ότι η Λίνα Δρούγκα παντρεύτηκε το εκλεκτό της καρδιάς της.

Όπως είπε η οικοδέσποινα του Happy Day και να μη θέλει την κυνηγάει το ρεπορτάζ καθώς την είχε δει κάπου έξω μαζί με τον σύντροφό της.

«Τους είχα δει κάπου, ήταν μαζί και ήταν πολύ αγαπημένοι…», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα στον αέρα της εκπομπής της.

Η τελετή του γάμου

Η τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο, στο σπίτι τους, σύμφωνα με το Happy Day. Παρόντες ήταν μόνο τα παιδιά τους και οι τρεις κουμπάροι τους.

«Ήμουν με ένα πολύ δικό μου πρόσωπο σε ένα καφέ και τους είδα. Μάλιστα, δεν ξέρω αν με κατάλαβε η κ. Δρούγκα γιατί έτσι κοιταχτήκαμε, κάναμε ένα νεύμα. Ήταν μαζί, απολάμβαναν τον καφέ τους και έδειχναν πολύ αγαπημένοι…», ήταν το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος έχει ήδη παντρευτεί δύο φορές, ενώ η Λίνα Δρούγκα μία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του WISEMAN, το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους 2 με 2,5 μήνες, ενώ αποφάσισε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, διαχωρίζοντας πλήρως τα περιουσιακά στοιχεία του.

Η δημοσιογράφος και ο επιχειρηματίας ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι στο Κεφαλάρι.

Το διαζύγιο από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Η Λίνα Δρούγκα ήταν παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Ο πρώην σύζυγός της είναι ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV. Οι δυο τους έχουν πια τραβήξει χωριστούς δρόμους ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις καθώς προτεραιότητά τους είναι ο μονάκριβος  γιος τους.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη δημοσιογράφο Λίνα Δρούγκα

Η Λίνα Δρούγκα είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και άνκοργουμαν. Γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Ιουνίου, ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων και έχει δύο αδελφούς. Το Instagram της είναι linadrou. Μεγάλωσε μέσα στην τηλεόραση, ξεθεώθηκε στο ρεπορτάζ κι έλαβε τα παράσημά της
Από 14 ετών ήθελε να γίνει δημοσιογράφος ενώ συμπληρώνει πάνω από 30 χρόνια στη δημοσιογραφία.
Λατρεύει τα ταξίδια, της αρέσει το βόλεϊ και παρακολουθεί συχνά αγώνες ποδοσφαίρου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ