Σασμός – spoiler: Η Αργυρώ θα συγκρουστεί  με τον Σταύρο και την Άσπα


Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού ο Νικηφόρος προσπαθεί να παλέψει τα αισθήματά του για τη Νάντια, ο Μανόλης έχει ήδη αρχίσει να μπλέκεται στα δίχτυα του Ευθύμη.

Βρίσκει ένα στοιχείο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λευτέρη, ο οποίος αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα για χάρη της Θοδώρας. Καθώς Μαθιός κι Αστέρης προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του Νικηφόρου, η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα. Ο Παύλος θυμάται τα γενέθλια της Αιμιλίας που παλεύει με τις αναμνήσεις. Η Νάντια πάει στη δουλειά της Βασιλικής προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τον Μαθιό.

Ο Ευθύμης απειλεί: «Από τις δουλειές μου δε φεύγει κανείς»

Η κάλυψη του Λευτέρη κινδυνεύει, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με τον Ευθύμη, στο «Σασμό». Ο επικίνδυνος άντρας της νύχτας δε θα αφήσει τόσο εύκολα το “τσιράκι” του να φύγει και τον διαβεβαιώνει.

Ο Λευτέρης συνάπτει μία συμφωνία με τον Παύλο και δίνουν τα χέρια, ενώ του τονίζει ότι είναι διατεθειμένος να φύγει ακόμη και από το μπαρ. Αυτή η συμμαχία, όμως, δε θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά του Φαρμάκη και τότε θα πάρει τα μέτρα του.

«Από τις δουλειές μου δε φεύγει κανείς. Παρά μόνο αν έχει πεθάνει», λέει ο Ευθύμης κι ο Λευτέρης προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα είναι σίγουρη για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της και δεν φοβάται να τον εμπιστευτεί. Ο Ορφανός προσπαθεί με τα χίλια ζόρια πλέον να κρατήσει την διττή του ταυτότητα, αλλά τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν.

Δείτε το treiler του σημερινού επεισοδίου του Σασμού

https://www.youtube.com/watch?v=yEhlDGe_QZU


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ