Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη στην Ηγουμένη


Στην αγαπημένη σας σειρά «Μαύρο Ρόδο», θα δούμε πως το μαγαζί του Θέμη θα παραμείνει κλειστό, λόγω της έκρηξης. Η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερακιανή, και ο Θέμης νιώθει πραγματικά μόνος. Η Γιάννα περνά τη νύχτα με τον Σταυρίνο και ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά.

Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα. Ο Φραγκίσκος φεύγει επίσης για την Πάτρα. Η ένταση όμως με τον Πέτρο συνεχίζει να υπάρχει. Η Ελισάβετ θα κάνει μια ειλικρινή αποκάλυψη στην Ηγουμένη. Ο Βίκος εντοπίζει τη Γιάννα στη Γερακιανή. Ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του.

«Κάτι έχει γίνει στο παρελθόν του Παράσχου κι έχει γίνει έτσι»

Ο Τάσος Τσιβίσκος, που υποδύεται τον Παράσχο στο «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα κι έδωσε μερικά spoiler για τη συνέχεια της σειράς.Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σχολίασε πως για τον Παράσχο δεν έχουμε δει πολλά πράγματα. «Κάτι έχει γίνει στο παρελθόν του που τον έχουν κάνει έτσι. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθεί αυτό. Θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα και για τη σχέση του με τον Θέμη και για τη σχέση του με τον Βίκο».

Εκτός από τον Παράσχο, ο Τάσος Τσιβίσκος σχολίασε για τη συνέχεια του “Μαύρου Ρόδου” ότι θα πάρει μία πολύ σκοτεινή τροπή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ