Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είμαι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας»…


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, στην εκπομπή Breakfast@Star έκανε και σήμερα δηλώσεις  σχολιάζοντας όσα έγιναν εχθές Δευτέρα (28/11) ενώ δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια για ανθρώπους που του έχουν ζητήσει χρήματα και τον έχουν εκβιάσει.

«Κατά καιρούς μου έχουν ζητήσει πολλοί άνθρωποι χρήματα, για να κάνουν επιτυχία τα τραγούδια μου. Χρήματα για να μην σταματήσουν την πορεία των τραγουδιών μου, εκβιαστικά δηλαδή τα ζητούσαν», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συνέχισε: «Από την ώρα που φύγαμε από το πλατώ πρέπει να έχω λάβει πάνω από 200 μηνύματα. Οι άνθρωποι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει ένα σάπιο κατεστημένο από πίσω που κλείνει τις πόρτες σε όποιον δεν συμμορφώνεται».

«Είναι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας αλλά για να μου στέλνουν νέα παιδιά μηνύματα και να μου λένε προφανώς μιλάς για αυτόν, το έχει κάνει και σε εμάς… ήταν τόσο σιχαμένος ο τρόπος του, τόσο έντονος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ. Κυριολεκτικά με στρίμωξε», κατήγγειλε στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Οι ανήθικες προτάσεις

Σε ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί στο παρελθόν αναφέρθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου., μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star.

Ο τραγουδιστής με την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Star, όπου αποκάλυψε περιστατικά που έχει βιώσει, ενώ αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από πρόσωπο, που δεν μπορεί να κατονομάσει.

«Πολλά χρόνια τώρα έχω βγάλει πολύ ωραία τραγούδια, δεν τα “έσπρωξαν” και δεν τα στήριξαν ποτέ αυτοί που θα έπρεπε: οι δισκογραφικές εταιρείες, τα ραδιόφωνα. Γιατί υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που τα “σπρώχνουν” στις μέρες μας. Χρήματα, υποχωρήσεις, ανήθικες προτάσεις, τις οποίες ποτέ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω και να διαχειριστώ. Έλεγα πάντα ένα “όχι” και έφευγα”», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Έχοντας γνώση του τι λέω και πολύ σοβαρά. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που γίνεται. Είναι συγκλονιστικό αν βγει στη φόρα τι περνάνε οι νέοι τραγουδιστές που πηγαίνουν με ένα demo σε μια εταιρεία, τι τους ζητάνε για να τους κάνουν επιτυχία το τραγούδι τους. Θα κλάψουνε μανούλες αν βγουν στη φόρα αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής περιέγραψε όσα έχει βιώσει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας ότι ζήτησε από τη μητέρα του χρήματα για να τα δώσει προκειμένου να γίνει επιτυχία τραγούδι του.

«Σας λέω τη δική μου εμπειρία. Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία… Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει, τι μου έχουν ζητήσει. Για να μην πω για χρήματα… Τα ξέρουν και οι γονείς μου γιατί τους έλεγα “Μαμά, μπορείς να μου στείλεις 5.000 ευρώ” και να μου λέει τι τα θες και να της λέω ότι αν δώσω αυτά τα χρήματα θα κάνουν το τραγούδι μου επιτυχία σε τρεις ημέρες στα ραδιόφωνα», δήλωσε.

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να καταγγείλεις κάποιον καθώς δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια. «Αυτά γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες, δεν μπορείς να το αποδείξεις αυτό το πράγμα» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ