Τρία Μίλια – Μιχάλης: «Φωτεινή δεν θα αγγίξεις ποτέ στη ζωή σου αλκοόλ, χάπια ή ουσίες»


Τα «Τρία Μίλια», η σειρά που προβάλλεται από τον STAR, μας κρατά συντροφιά κάθε απόγευμα και στο σημερινό επεισόδιο όσα θα διαδραματιστούν θα μας αφήσουν άφωνους. (Γη της Ελιάς: «Στάθη σταμάτα να ανακατεύεσαι στις δουλειές της αστυνομίας» – Οι σημερινές εξελίξεις).

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (30/11)

Όσο ο Μιχάλης ανησυχεί για την υγεία της μητέρας του, ο Τίμος με τη γυναίκα του ψάχνουν τρόπους για να βγάλουν από τη ζωή τους τον Σταύρο. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Φωτεινή πως ο Μιχάλης έχει αρχίσει ξανά τον τζόγο, ενώ εκείνη αποφασίζει να επενδύσει στις επιχειρήσεις της Μάνιας.

Η Κάτια αποκαλύπτει στον Γεράσιμο, στον Μιχάλη και στη Φωτεινή ότι ο λόγος που έπαθε την κρίση είναι επειδή έπινε κρυφά. Ο Μιχάλης γίνεται έξαλλος και την επιπλήττει έντονα! «Δεν φαίνεται να έχεις καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης, οπότε θα σου το ξαναπώ. Δεν θα αγγίξεις ποτέ στη ζωή σου αλκοόλ ή χάπια ή ουσίες που κάνουν κακό στην κατάστασή σου. Η ζωή σου κρίνεται από αυτό. Εκτός κι αν θέλεις να μας αφήσεις πρόωρα», της τονίζει και η Κάτια από τη στενοχώρια της καταρρέει και μεταφέρεται εσπευσμένα στην κλινική. Η ήδη κλονισμένη υγεία της εντείνει την ανησυχία όλων.

Η Μάνια συναντάει τη Λίζα και οι δυο τους κουβεντιάζουν και λύνουν την παρεξήγηση μεταξύ τους. Το ραντεβού της Βασιλικής και του Ιωάννη εξελίσσεται με τρόπο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που εκείνη περίμενε. Ο Πέτρος εξακολουθεί να είναι θυμωμένος με τον Νικόλα και να μην του μιλάει, αλλά ένα τηλεφώνημα από τον καπετάνιο αλλάζει τα πράγματα. Στο σπίτι του δημάρχου, ο Τίμος, η Δέσποινα και ο Ευθύμης προσπαθούν να αντιγράψουν τις πληροφορίες από το κινητό του Σταύρου, αλλά δέχονται μια αναπάντεχη διακοπή. Ο Τίμος επινοεί μια ιστορία, για να δικαιολογήσει αυτά που είδε η Κλειώ. Εκείνη δεν πείθεται και ζητάει από τον Πέτρο να ερευνήσουν την υπόθεση οι δυο τους. Ο Νικόλας εξηγεί στον Γεράσιμο πως, εξαιτίας του, αναστατώθηκε η Κάτια και εκείνος του απαντάει σε αυστηρό τόνο: «Σου απαγορεύω να έρθεις ξανά σε επαφή με τη γυναίκα μου. Θα σε θεωρήσω ηθικό αυτουργό αν πάθει κάτι».

Η Βασιλική λέει στον Χάρη πως η σχέση της με τον Ιωάννη προχωράει, εκείνος εκνευρίζεται και τα δύο αδέλφια τσακώνονται. Η Λίζα έχει μια καταπληκτική ιδέα που βοηθάει την Ελένη να ολοκληρώσει την εργασία της για την υποτροφία στη σχολή μόδας. Ο Τίμος και η Δέσποινα ανακαλύπτουν μια σημαντική πληροφορία στο κινητό του Σταύρου και ενημερώνουν τον Μάρκο (Μάνος Πίντζης). Εκείνος όμως τους ζητάει κάτι περισσότερο.

Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Μάνια στο οινοποιείο, μαζί με τον Μιχάλη. Ο Σταύρος φεύγει επιτέλους από το σπίτι του Τίμου και εκείνος πανηγυρίζει μαζί με τη Δέσποινα. Στη συνέχεια, όμως, τον περιμένει μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη. Η Κλειώ και ο Πέτρος παρακολουθούν τον Σταύρο, για να μάθουν τις κινήσεις του. Η Δέσποινα ζητάει διαζύγιο από τον Τίμο. Εκείνος κλονίζεται πολύ, αλλά συνέρχεται κάπως όταν ο Ευθύμης τον πληροφορεί ότι πλησιάζει στην ανακάλυψη του πλαστογράφου.

Ο Γεράσιμος προτείνει στην Κάτια να ασχοληθεί με την τουριστική ανάπτυξη του νησιού, όταν τους επισκέπτεται ο Νικόλας και απολογείται για τη συμπεριφορά του. Ο Στέφανος απορρίπτει την πρόταση της Μάνιας να επενδύσει στην επιχείρησή της. Η Φωτεινή το μαθαίνει και την επισκέπτεται στο γραφείο της και εκείνη της εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τόσο στην επιχείρηση όσο και στη σχέση με τον πατέρα της. Με τη συζήτησή τους βρίσκονται λύσεις στα προβλήματά της. «Κι αν σου πρότεινα να είμαι εγώ εκείνη που θα επενδύσει στο οινοποιείο σου, τι θα έλεγες; Οι δυο μας άλλωστε φαίνεται να έχουμε πολλά κοινά», της λέει και η Μάνια κυριολεκτικά αιφνιδιάζεται. «Δεν θα έκανα κάτι που θα έβαζε τη φιλία μας σε κίνδυνο», εξηγεί στη Φωτεινή. Ο Μιχάλης κερδίζει πολλά λεφτά στον ιππόδρομο και αποφασίζει να κάνει δώρο στη Φωτεινή ένα εξωτικό ταξίδι. Ο Τίμος και ο Ευθύμης προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον πλαστογράφο, με σκοπό να αποδείξουν την αθωότητα του Τίμου.

Η Κάτια, βλέποντας μια φωτογράφιση που κάνει η Ελένη στη Βασιλική, επινοεί ένα σχέδιο που θα συμβάλλει στην αύξηση του τουρισμού στο νησί. Η Μάνια ξεναγεί τον Νικόλα στο οινοποιείο και του εξηγεί τα καθήκοντα που θα έχει μόλις αναλάβει τη θέση του επιστάτη. Η Βασιλική αρχίζει να έχει αμφιβολίες σχετικά με τον χαρακτήρα του Ιωάννη. Ο Στέφανος λέει στη Φωτεινή ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ο Μιχάλης έχει ξεκινήσει και πάλι τον τζόγο, ενώ παράλληλα θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να της το αποδείξει. «Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο αδελφός σου βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί και με τον τζόγο. Δεν ξέρω γιατί επιμένεις να θες να τον κατηγορήσεις χωρίς αποδείξεις, Στέφανε. Βρες άλλο σχέδιο αν θες να του κάνεις κακό», του λέει ειρωνικά.

Ο Τίμος, με τη βοήθεια του Ευθύμη, καταστρώνει ένα σχέδιο για να φέρουν στη Δρακόνησο τον πλαστογράφο των εγγράφων που τον ενοχοποιούν. «Είναι ο μόνος τρόπος για να αποδείξω την αθωότητά μου. Αν δεν το κάνω, θα χάσω τη θέση μου την οικογένειά μου και το νησί θα με κοιτάζει πάντα με μισό μάτι», ισχυρίζεται ο πρώτος. Η Κλειώ προσπαθεί να εξηγήσει τα στοιχεία που άφησε πίσω του ο Σταύρος αλλά βγάζει βιαστικά συμπεράσματα.

Η Κάτια και ο Γεράσιμος ξεκινάνε την προετοιμασία του καλλιτεχνικού φεστιβάλ και προτείνουν στη Λίζα να συμμετάσχει. Η Δέσποινα εκμυστηρεύεται στον Νικόλα πως σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο από τον Τίμο αλλά εκείνος της προτείνει να το ξανασκεφτεί. Η Φωτεινή καλεί τη Μάνια στο γραφείο της, για να της παραδώσει τα χρήματα της επένδυσης. Ανακαλύπτει, όμως, έντρομη πως ο φάκελος με τα μετρητά έχει εξαφανιστεί από την τσάντα της. «Δεν μπήκε κανείς στο γραφείο μου αλλά είμαι σίγουρη πως από το σπίτι μου μέχρι εδώ είχα τον φάκελο μαζί μου. Κάτι πολύ περίεργο πρέπει να συμβαίνει. Συγχώρεσέ με, Μάνια, αλλά θα πρέπει να σου δώσω τα χρήματα κάποια άλλη στιγμή. Πρώτα πρέπει να βρω το χέρι που μου τα βούτηξε», απολογείται και η Μάνια της λέει πως έχει όσο χρόνο θέλει.

Η Λίζα ενημερώνεται για το νέο σχέδιο του Στέφανου, αλλά δεν δείχνει πρόθυμη να το ακολουθήσει. Η πρώτη μέρα του Νικόλα στο οινοποιείο δεν πηγαίνει και πολύ καλά, όπως ήλπιζε. Η συμπεριφορά του Ιωάννη απέναντι στον Χρόνη κάνει τη Βασιλική έξαλλη! Η Φωτεινή κάνει μια ανακάλυψη που στρέφει τις υποψίες της προς στον Μιχάλη…

Δείτε το trailer της σειράς «Τρία μίλια»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ