Survivor All Star: Ο όρος που έθεσε ο Ντάνος για να μπει στο ριάλιτι


Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», σήμερα Τετάρτη (30/11) ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός ως Ντάνος», αποφάσισε να θέσει τους δικούς του όρους προκειμένου να εισέλθει στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star.

Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε: «Ένας άλλος παίκτης που έχει αρνηθεί πολλές φορές ότι θα πάει, ο πιο δυνατός, τελικά έχουμε μάθει ότι θα πάει. Αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για τον Ντάνο μιλάμε. Έλαβα μάλιστα και ένα μήνυμα στο κινητό μου, έχω αυτή την πληροφόρηση. Μπορεί να είναι αλλά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα». 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις μέχρι να πει τελικά το «ναι» και να μπει ξανά στο «Survivor» έκανε και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Ντάνος δεν πάει στο Survivor γιατί από καπετάνιος θα γίνει… λούτσος»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «OPEN Weekend» και αναφέρθηκε αρχικά, στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει ο ίδιος στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως θα απουσιάζει.

«Εγώ πιστεύω ότι ο Ντάνος θα είναι μέσα είτε σαν coach, είτε σαν βοηθητικός παρουσιαστής. Δεν μπορεί να μην είναι μέσα», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: «Μα δεν καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι ο κόσμος θέλει να τον δει στο Survivor; Αλλά αυτός δεν θέλει να πάει, γιατί θα είναι εκεί ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης. Είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Άντε να μπορέσει να τους ανταγωνιστεί ο Ντάνος. Θα του είναι πολύ δύσκολο κι αν αρχίσει να χάνει, φαντάσου από καπετάνιος να φανείς… λούτσος. Μπορεί πχ να συγκριθεί ο Πηλίδης με τον Ντάνο; Είναι ο πιο δυνατός».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ