Συμμαχίες με τράπεζες αναζητά η Coinbase το 2019


Στη Βρετανία, η Coinbase συνεργάστηκε με την Barclays για να ανοίξει βρετανικό λογαριασμό για τους πελάτες της.

Επιθετική επέκταση στις παγκόσμιες αγορές σχεδιάζει για το επόμενο έτος η Coinbase, η μεγαλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων του κόσμου, και στις φιλοδοξίες της αναζητά συμμάχους στις τράπεζες.

Στη Βρετανία, η Coinbase συνεργάστηκε με την Barclays για να ανοίξει βρετανικό λογαριασμό για τους πελάτες της, προκειμένου να «φορτίζουν» εύκολα και χωρίς κόστος τους λογαριασμούς κρυπτονομισμάτων τους. Μέχρι πρότινος, οι πελάτες της στο Ηνωμένο Βασίλειο έπρεπε να μεταφέρουν χρήματα σε έναν λογαριασμό στην Εσθονία και η διαδικασία αυτή κρατούσε αρκετές ημέρες.

«Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με εγχώριες τράπεζες και ιδρύματα πληρωμών προκειμένου να διευκολύνουμε τις συναλλαγές με τους πελάτες μας», δήλωσε στο CNBC ο Ζίσαν Φερόζ, διευθύνων σύμβουλος της Coinbase στο Ηνωμένο βασίλειο.

Σημειώνεται ότι σήμερα η Coinbase πραγματοποιεί συναλλαγές σε 42 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Στις νέες αγορές περιλαμβάνονται η Λιθουανία, η Ισλανδία, η Ανδόρα, το Γιβραλτάρ και η Νήσος του Μαν. «Οι κινήσεις μας βασίζονται στη ζήτηση των πελατών και τις τάσεις που βλέπουμε στην αγορά», υπογραμμίζει ο Φερόζ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ