Ελένη Καστάνη: «Έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος, το ήξερα ότι πήγαινε με άλλους»


Με αφορμή μια συζήτηση περί bisexual συντρόφων, η Ελένη Καστάνη έκανε τη δική της αποκάλυψη για έναν έρωτα που είχε στο παρελθόν στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star» με την οποία συνεργάζεται.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πως γνώριζε τη σεξουαλική ταυτότητα πρώην συντρόφου της και ήξερε πως  διατηρούσε παράλληλα ερωτικές σχέσεις με άλλους άνδρες. Μάλιστα, είπε ανοιχτά πως δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να ρωτήσει τα ευκόλως εννοούμενα.

«Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος. Το ήξερα εξ’ αρχής, δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω. Το έκανα εις γνώσιν μου. Κάποια στιγμή όμως, την εγκατέλειψα αυτή τη σχέση», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη. (Σοφία Βόσσου για τη συμμετοχή της στη Eurovision: « Ήμασταν λίγο ψιλοφτωχοσυμπέθεροι με τον Ανδρέα, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας»)

Όπως περιέγραψε, ένα βράδυ που την άφησε μόνη της και ήταν μάλλον με κάποιον άνδρα, εκείνη αποφάσισε πως πρέπει να αποσυρθεί σιγά σιγά από αυτή τη σχέση.

«Έφυγε τη νύχτα και δεν γυρνούσε. Ένα βράδυ με άφησε μόνη, με πρόφαση ότι θα πάει κάπου με έναν φίλο. Ανακάλυψα λοιπόν, ότι μπορεί να ήταν με έναν δεσμό. Εκείνη την ώρα είπα “δεν μπορώ να το πολεμήσω εγώ αυτό”. Αυτό που ζητάει από αυτόν τον άλλο άνθρωπο, εγώ δεν μπορώ να του το παρέχω. Και έτσι, αποσύρθηκα σιγά σιγά», εξήγησε η Ελένη Καστάνη.

Όσο για το αν σοκαρίστηκε, όταν ανακάλυψε τι συμβαίνει, η ίδια απάντησε πως μάλλον το είχε καταλάβει. Ωστόσο, το σοκ ήταν το ίδιο.

«Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη» δήλωσε η Ελένη Καστάνη

Η Ελένη Καστάνη επέστρεψε στο πλατώ του «Breakfast@Star» σήμερα (30/11) καθώς απείχε από την στήλη της στο πρωινό του Star για αρκετές ημέρες, αφού είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό.

Η ηθοποιός είπε: «Μου λείψατε τρομερά. Είχα κορονοϊό αλλά ευτυχώς το πέρασα πολύ ελαφριά, γιατί είχα κάνει πρόσφατα την 4η δόση και αυτό με προφύλαξε» ανέφερε η Ελένη Καστάνη και πρόσθεσε: «Δεν είχα πυρετούς και τέτοια. Μόνο τον λαιμό, τα κόκκαλά μου πονούσαν, αυτά. Επειδή είμαι υπεύθυνο άτομο, δεν πήγα φυσικά σε καμία δουλειά, για να μην κολλήσω κανέναν».

https://www.youtube.com/watch?v=iLNMHYkyb1U

«Αυτό είναι το πρόβλημα. Όχι το πώς το περνάμε εμείς αλλά το ότι πρέπει να προφυλάξουμε και τους γύρω μας» σημείωσε η Ελένη Καστάνη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ