Maestro (1/12): Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες


Στο αποψινό επεισόδιο (1/12) της σειράς του Maestro που προβάλλεται από το Mega με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη το κοινό για μια ακόμη φορά θα ταυτιστεί με τους ήρωες της σειράς. Σήμερα, ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία.

Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση, όπως μεταδίδει το Mega. Η Αλεξάνδρα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Οι δηλώσεις Χαλκιά και Μπένου για τη δυσκολία να κάνουν το γκέι ζευγάρι

«Ο Σπύρος είναι ένας ήρωας εγκλωβισμένος στο δικό του σκοτάδι. Όλοι αξίζουμε να προσπαθήσουμε για οποιοδήποτε φως έρχεται στη ζωή μας. Μέσα από τη σειρά είναι καλό να δει ο κόσμος τι υπάρχει και να δει τι πρέπει πια να ξεριζώσουμε. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι να ασχοληθώ με το ότι δυο άνθρωποι απλά αγαπιούνται ενώ παράλληλα βλέπουμε μεγάλα εγκλήματα», δήλωσε ο Γιώργος Μπένος.

«Υπάρχουν μέσα στη σειρά πολύ σκοτεινά πράγματα, υπάρχει όμως και η αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Στενοχωριέμαι που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με πραγματικά εγκλήματα», σχολίασε ο Γιώργος Μπένος στην Ελένη του Mega.

Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

O πρώτος κύκλος του Maestro έχει μόνο 9 επεισόδια κατά συνέπεια το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα προβληθεί σε δυο εβδομάδες από σήμερα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, τα προσεχή επεισόδια θα προβάλλονται από το Netflix.

Τι ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου για τη συμμετοχή της στη σειρά Maestro

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της σειράς. Η Κλέλια Ανδριολάτου στα πλαίσια όσων είπε δήλωσε: «Είχα δει τα επεισόδια του «Maestro» πριν προβληθούν. Μαζευόμασταν όλοι στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παραγγέλναμε φαγητό και βλέπαμε τη σειρά. Το αποτέλεσμα που βλέπω στη σειρά είναι όπως το περίμενα, ίσως και καλύτερο. Η αγαπημένη μου σκηνή είναι αυτά που φαντάζεται η Κλέλια στο οικογενειακό τραπέζι. Είχαμε περάσει φανταστικά, γιατί δεν υπήρχε ήχος στο σετ».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, αλλά και τη ζωή της στην Αθήνα λέγοντας: «Στον ελεύθερό μου χρόνο, μου αρέσει να γράφω, έχω ημερολόγια και γράφω σε αυτά, όταν πραγματικά το έχω ανάγκη. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν γεμάτα από αγάπη. Το μόνο που ίσως μου έλειψε, ήταν λίγο περισσότερες στιγμές ανεμελιάς, καθώς δούλευα από μικρή. Δούλευα ως μοντέλο και κάθε εβδομάδα έπρεπε να ταξιδεύω. Αυτό σε συνδυασμό με το σχολείο ήταν δύσκολο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ