DΙΥ μάσκες: Δημιουργήστε τις δικές σας μάσκες προσώπου


Δεν υπάρχουν πολλά που μια καλή μάσκα προσώπου δεν μπορεί να θεραπεύσει. Είναι εξίσου εκπληκτικά στο να διώχνουν το άγχος μιας άθλιας ημέρας στο γραφείο, όπως και στο να διώχνουν τα αντιαισθητικά ξεραμένα μπαλώματα, να ελαχιστοποιούν τους πόρους και να εξαφανίζουν τις ατέλειες .

Μάσκα Προσώπου για… Ενυδάτωση και Θρέψη

Ένα ξεφλουδισμένο μέτωπο δεν είναι καλή εμφάνιση, αλλά αν η τρέχουσα ενυδατική σας κρέμα δεν κάνει πολλά για να σβήσει το ξηρό δέρμα σας, μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτήν τη σπιτική ενυδατική μάσκα προσώπου.

Ο, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ:

  • 1/2 αβοκάντο
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • Μια χούφτα βρώμη ή πίτουρο βρώμης

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ:

Ναι, ακούγεται σαν ένα πρωινό που αξίζει το Instagram (εεε, σε ποιον δεν αρέσει το avo toast;) αλλά αποφύγετε να κοροϊδέψετε τα συστατικά για ένα δευτερόλεπτο, γιατί θα λειτουργήσουν πολύ καλύτερα σε όλο το πρόσωπό σας.

 μάσκας προσώπου για… βελτίωση της ανομοιόμορφης υφής και του τόνου του δέρματος

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα για περιποίηση προσώπου ή να εφοδιάζεστε με scrub για να επιτύχετε εξαιρετικά απαλό και ελαστικό δέρμα.

Ο, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ:

  • 1 κουταλιά της σούπας φυσικό, απλό γιαούρτι
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά σε σκόνη

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ:

Ακριβώς όπως το γάλα, έτσι και το γιαούρτι είναι γεμάτο με γαλακτικό οξύ που κάνει ορατή διαφορά στο δέρμα αφαιρώντας τα τραχιά και άτονα κύτταρα της επιφάνειας για να αποκαλύψει πολύ νεότερα, φωτεινότερα.

Καταπολέμηση της Ακμής και των Ατελειών

Είτε πρόκειται για ένα θυμωμένο σύμπλεγμα κόκκινης ακμής είτε για μια ομάδα ενοχλητικών λευκών στιγμάτων, οι κηλίδες δεν φαίνονται καλά και αισθανόμαστε απόλυτα τον πόνο σας. Αλλά αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις επί τόπου θεραπείες και ψάχνετε για κάτι λίγο πιο φυσικό να δοκιμάσετε, δώστε μια δίνη σε αυτό το καταπληκτικό τρίο.

Ο, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ:

  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι manuka
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά σε σκόνη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι της Νεκράς Θάλασσας

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ:

Τόσο οι θεραπευτικές ιδιότητες όσο και οι ιδιότητες του μελιού manuka που αφαιρούν τα βακτήρια είναι αρκετά εντυπωσιακές, ενώ ο κουρκουμάς -ναι, δεν είναι μόνο για φανταχτερά lattes – είναι εξαιρετικός στο να μειώνει την ερυθρότητα.

«Ο κουρκουμάς είναι μια εξαιρετική επιλογή για ωμό, με τάση ακμής, θυμωμένο δέρμα», λέει η Kate της Isla Apothecary. «Είναι αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριδιακό. Η ενσωμάτωση αλατιού της Νεκράς Θάλασσας θα βοηθήσει επίσης στον καθαρισμό, στη μείωση της φλεγμονής και της μόλυνσης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ