5+1 smartwatches για κάθε ανάγκη


Προτάσεις για smartwatch ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Το smartwatch έχει αναδειχθεί σε «βασιλιά» των wearables και, εδώ που τα λέμε, όχι κι άδικα. Πρόκειται για το αξεσουάρ που αποτελεί πλέον προέκταση του χεριού μας, ένα πραγματικό πολυεργαλείο που μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά με το smartphone μας, δίχως να περιορίσει την ελευθερία κινήσεών μας, ενθαρρύνοντάς μας με τον τρόπο του να υιοθετήσουμε ένα πιο προσεκτικό και υγιεινό lifestyle. Ποιες είναι όμως οι επιλογές μας όσον αφορά στην αγορά ενός smartwatch; Έλα να δούμε 5+1 προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Πάνω απ’ όλα το στυλ

«Αέρινο», λεπτεπίλεπτο και καλοσχεδιασμένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Αυτό είναι το Samsung Galaxy Watch4, ένα smartwatch που θα ταιριάξει με κάθε στυλ, συνοδεύοντάς σε, σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς σου. Με ανανεωμένο αλλά πάντα μίνιμαλ σχεδιασμό, πλαισιώνεται από λουράκι KFM για άνετη εφαρμογή. Η οθόνη Super AMOLED θα σε εκπλήξει με τα ζωηρά της χρώματα, με την επικάλυψη Gorilla Glass DX2.5D να την προστατεύει από χτυπήματα και φθορές. Στο εσωτερικό του συναντάμε έναν Exynos W920 που σε συνδυασμό με το Wear OS, προσφέρουν μία ομαλή και απόλυτα φιλική εμπειρία χρήσης, αντάξια ενός ρολογιού που έχει τον τρόπο να κυριαρχεί.

Για τους λάτρεις της γυμναστικής

Η Garmin θεωρείται ηγέτιδα στον χώρο των smartwatches και το Forerunner 45s αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μιλάμε για ένα αξεσουάρ που θα γίνει ο νέος σου personal trainer -και όχι, δεν είναι σχήμα λόγου. Διαθέτει προφίλ για κάθε λογής άσκηση, καταγράφοντας με ακρίβεια τις επιδόσεις σου αλλά και την κατάσταση του οργανισμού σου. Χρησιμοποίησε το Garmin Coach για να μοιραστείς τα στατιστικά σου με την κοινότητα του Garmin Connect και τους φίλους σου και δες τη φυσική σου κατάσταση να βελτιώνεται. Παρακολούθησε τα επίπεδα της ενέργειας του σώματός σου, ρύθμισε τον ύπνο σου και βρες την ισορροπία που απαιτείται για απόλυτη ψυχική και σωματική ευεξία.

Με γνώμονα το κλασικό design

Με μια πρώτη ματιά, θα περάσεις το Huawei Watch GT 3 Pro για… παραδοσιακό ρολόι! Ο σχεδιασμός του, βλέπεις παραπέμπει σε δημιουργία έμπειρου ωρολογοποιού, τόσο από άποψη αισθητικής, όσο και από πλευράς ανθεκτικότητας. Το σώμα του είναι από τιτάνιο και δε διαθέτει ραφές, χαρίζοντας έτσι μία υπέροχη αίσθηση και ένα ακόμα πιο premium look. Η κεραμική κάσα και το καντράν από ζαφείρι δίνουν το άγγιγμα πολυτελείας που χρειάζεται ακόμα και η πιο επίσημή σου εμφάνιση, σε ένα smartwatch πραγματικό statement. Στα παραπάνω πρόσθεσε τις άπλετες δυνατότητες και τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και δε θες κάτι άλλο!

Κατάλληλο για κατόχους iPhone

Αν διαθέτεις iPhone, τότε κακά τα ψέματα, το Apple Watch Series 8 αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή που μπορείς να κάνεις όσον αφορά στο smartwatch. Η πιο πρόσφατη έκδοση του ρολογιού της Apple, θα ενσωματωθεί μεμιάς στο οικοσύστημα της αμερικανικής εταιρείας, «μιλώντας» με το iPhone και τις λοιπές iΣυσκευές σου χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό. Έρχεται με αισθητήρα θερμοκρασίας, δυνατότητα μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα με απόλυτη ακρίβεια αλλά και εφαρμογή ΗΚΓ. Θα σε ειδοποιήσει σε περίπτωση αφύσικων καρδιακών παλμών και ρυθμού και θα σου επιτρέψει να προβάλλεις μηνύματα και emails και να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική με ένα άγγιγμα.

Η budget επιλογή

Για ‘σένα που αναζητάς κάτι οικονομικά προσιτό, το Turbo-X Status είναι ιδανικό. Θα το βρεις σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και θα σε καλύψει απόλυτα, προσφέροντάς σου μία αξιόπιστη αλλά απόλυτα ολοκληρωμένη entry-level εμπειρία χρήσης smartwatch. Διαθέτει προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP67 για να το χρησιμοποιείς παντού και πάντα, ενώ είναι τόσο συμπαγές και ελαφρύ που σχεδόν θα… ξεχάσεις πως το φοράς! Συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth με το smartphone σου, είτε πρόκειται για συσκευή Android, είτε για iOS και χάρη στη μπαταρία των 200 mAh, αντέχει ακόμα και μία ολόκληρη εβδομάδα με μία μόνο φόρτιση.

Με μπαταρία που διαρκεί και διαρκεί…

Αν η αυτονομία παίζει βασικό ρόλο για ‘σένα αφού βρίσκεσαι ουκ ολίγες φορές μακριά από πρίζες και πηγές ενέργειας, τότε το fenix 7S Solar Edition της Garmin είναι ό,τι πρέπει. Όπως προδίδει και η ονομασία του, το εν λόγω μοντέλο διαθέτει ηλιακή φόρτιση με την αυτονομία του να φτάνει τις 14 μέρες σε λειτουργία smartwatch και τις 46 ώρες σε λειτουργία GPS! Έτσι δεν πρόκειται να ανησυχήσεις ποτέ ξανά για τη στάθμη της μπαταρίας του, εστιάζοντας σε αυτά που έχουν σημασία για ‘σένα. Κατά τα άλλα πρόκειται για ένα high-end ρολόι. Έρχεται με αισθητήρες μοναδικής ακρίβειας που καταγράφουν παλμούς, αναπνοή, καταπόνηση και πολλά άλλα. Θα σε καθοδηγήσει σε κάθε σου εξόρμηση, καταγράφοντας την καθημερινή σου άσκηση, ενώ το ενισχυμένο γυαλί PowerGlass και η αδιαβροχοποίηση 10 ATM, το καθιστούν πρακτικά… άτρωτο!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ