Σέξι οπαδός του Μουντιάλ: «Πρόσεχε Βέλγιο – Δεν φεύγω σύντομα από την Ντόχα» [εικόνες]


Από το πρώτο λεπτό που πάτησε το πόδι της στο Κατάρ, η σέξι Ivana Knöll κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα. Συγκεκριμένα η παρουσία της πρώην Μις Κροατία σκανδάλισε τα πλήθη με τις ζουμερές καμπύλες της και τις πόζες με στρινγκ.

Η μελαχρινή καλλονή, αφού έχει τρελάνει τους πάντες με το «καυτό» κορμί της, ξαναχτύπησε με νέα ανάρτηση.

«Πρόσεχε Βέλγιο. Δεν φεύγω σύντομα από την Ντόχα», έγραψε με αφορμή τον ματς κόντρα στην χώρα της, Κροατία.

Να υπενθυμίσουμε πως στον αγώνα κόντρα στο Μαρόκο, εκεί όπου η Κροατία αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0, η μελαχρινή καλλονή Ivana Knöll εμφανίστηκε στο γήπεδο με μία ολόσωμη φόρμα με κουκούλα στα χρώματα της εθνικής Κροατίας. Μία φόρμα που με το βαθύ ντεκολτέ έκανε την ανδρική φαντασία να οργιάσει. Η ίδια δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να μοιραστεί το στιγμιότυπο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ο οποίος πριν το post μετρούσε 600.000 ακόλουθους και σήμερα έχει φτάσει ήδη τους 778.000.

Η ίδια δεν χάνει την ευκαιρία να μας προσφέρει τα καλύτερά της post στο Instagram και τα likes και τα αποθεωτικά σχόλια πέφτουν βροχή. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που προσπαθούν να την νουθετήσουν. «Αν δεν το ξέρατε, απαγορεύεται να φοράτε αυτά τα ρούχα σε μια αραβική χώρα και πρέπει να σέβεστε τα ήθη, τις παραδόσεις και τη θρησκεία μας», γράφει ένας χρήστης σε μία προσπάθεια πατροναρίσματος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι προειδοποιήσεις των τουριστικών αρχών του Κατάρ είναι σαφείς πριν το τουρνουά: «Οι επισκέπτες (άντρες και γυναίκες) αναμένεται να δείξουν σεβασμό στην τοπική κουλτούρα, αποφεύγοντας τα υπερβολικά αποκαλυπτικά ρούχα για το κοινό. Συνιστάται γενικά σε άντρες και γυναίκες να διασφαλίζουν ότι οι ώμοι και τα γόνατά τους καλύπτονται», ανέφεραν χαρακτηριστικά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ