Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Υμηττού – Εγκλωβίστηκε άτομο


Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λίγο μετά την εμπρηστική επίθεση άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ κατά αστυνομικών

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα αυτοκινήτων επί της οδού Υμηττού. Πέντε οχήματα κάηκαν και ακόμη δύο υπέστησαν ζημιές. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε από το κατάστημα αυτοκινήτων ένα άτομο.

Στη διασταύρωση της Υμηττού με την Ούλοφ Πάλμε, στο ύψος της κεντρικής εισόδου της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου, υπήρχαν μικρές εστίες φωτιάς, πιθανόν από εμπρησμό σε κάδους σκουπιδιών.

Στο σημείο ως τις πρώτες πρωινές ώρες παρέμεναν διμοιρίες των ΜΑΤ και της ομάδας «Δράση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια αντιπροσωπεία είχε δεχθεί εμπρηστική επίθεση στις 18 Μαρτίου 2021, οπότε αρκετά οχήματα είχαν γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, κι ενώ στην Πανεπιστημιούπολη διεξαγόταν αντιρατσιστικό φεστιβάλ, άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον ανδρών της ΕΛ.ΑΣ επί την Υμηττού.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση με μολότοφ από ομάδα ατόμων που βγήκε από την Πανεπιστημιούπολη. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον φύλακα της αντιπροσωπείας ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρά ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ