Κανείς δεν περίμενε να δει την Michelle Obama με αυτές τις μπότες

Η Michelle Obama, ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε αποδείξει ότι ξέρει πολύ καλά τη μόδα και πώς να υιοθετεί τις τάσεις. Τώρα που πλέον δεν φέρει τον τίτλο, συνεχίζει να έχει το ίδιο καλό γούστο, να ξέρει καλά τι συμβαίνει στον χώρο, με τη μόνη διαφορά ότι είναι πιο τολμηρή. Αυτή είναι η γοητεία της και μας αρέσει πολύ. Αφορμή γι’ αυτή την αναφορά στη MIchelle και το στιλ της είναι η πρόσφατη εμφάνισή της σε μία συνέντευξη που έδωσε στην Sarah Jessica Parker, σχετικά με το νέο της βιβλίο.

Το “Becoming” είναι ο λόγος που η Michelle Obama κάνει περιοδεία, προκειμένου να το προωθήσει και η αλήθεια είναι ότι μέσα σε όλα εκείνα τα ενδιαφέροντα που έχει να πει δεν μπορεί να μην σχολιάσει κανείς και το στιλ της. Οι επιλογές των outfits της ήταν πάντα πετυχημένες και εντός των απαιτήσεων της εκάστοτε περίστασης. Ίσως λοιπόν, γι’ αυτό να έκανε αίσθηση το τελευταίο της outfit, το οποίο ήταν ολόκληρο από τον οίκο Balenciaga.

Ένα σατέν κίτρινο φόρεμα με wrap φούστα και ένα ζευγάρι over-the-knee, sparkling sock boots ήταν το outfit που διάλεξε για να καθίσει απέναντι και να συνομιλήσει με την Sarah Jessica Parker. Το φόρεμα από μόνο του ήταν εντυπωσιακό, αλλά μετά την προσθήκη ενός τέτοιους ζευγαριού μπότες δεν μπορείς να ασχοληθείς με τίποτα άλλο.

Ίσως να περίμενες την Emily Ratajkowski να φορά αυτές τις μπότες κι όχι την Michelle Obama, αλλά μάλλον έκανες λάθος. Είναι καταπληκτικές πάνω της.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ