DIY: 5 Tips αυτοφροντίδας για όταν βαριέστε στο σπίτι


DIY που βοηθούν στην ενθάρρυνση της αυτοφροντίδας! Ειλικρινά η παραγωγική χαλάρωση είναι κάτι πολύ δημιουργικό και ειδικά αν αυτό βοηθάει στην φροντίδα του εαυτού σας. Έτσι η αυτοφροντίδα επειδή λαμβάνετε δύο οφέλη σε ένα έργο: μια ικανοποιητική εργασία και βασικά μια εμπειρία σπα στο σπίτι.

Σπιτικό σαπούνι μπάρας

Κάνετε το σπιτικό σαπούνι πιο εύκολο από όσο νομίζετε! Σε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα θα σας δείξω πώς να φτιάξετε σπιτικό σαπούνι μπάρας χρησιμοποιώντας απλό σαπούνι λιώνοντας και χύστε και συστατικά που ωφελούν όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα το ευαίσθητο δέρμα!

Σπιτικά άλατα μπάνιου

Αυτή η σπιτική συνταγή αλάτων μπάνιου θα σας βοηθήσει να καταπραΰνετε τους πόνους των μυών, θα ενυδατώσετε το δέρμα και θα σας χαλαρώσετε στο επόμενο μπάνιο σας – με 4 διαφορετικούς συνδυασμούς που θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε το μείγμα αλάτων μπάνιου σας για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ενυδατική μάσκα προσώπου με αβοκάντο

Αποκτήστε λαμπερό δέρμα με αυτή την ενυδατική μάσκα προσώπου. Φτιαγμένη με δύο (ή τρία!) απλά υλικά, αυτή η μάσκα προσώπου μπορεί να γίνει εξ ολοκλήρου από υλικά κουζίνας που πιθανότατα έχετε ήδη στο χέρι.

Scrub σώματος με μελόψωμο

Φτιάξτε αυτό το πολυτελές scrub με μόλις 6 υλικά και ένα μπολ. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το τρίψιμο ζάχαρης σε λίγα λεπτά και να έχετε μια μέρα σπα σε χρόνο μηδέν.

Κεριά Αρωματοθεραπείας

Ποιος δεν λατρεύει τα κεριά; Εάν δεν έχετε φτιάξει ποτέ το δικό σας, πρέπει να ξεκινήσετε τώρα. Χρειάζεστε μόνο κερί, φυτίλια και αιθέρια έλαια.

Μάσκα προσώπου με γιαούρτι

Γνωρίζατε ότι το γιαούρτι μπορεί να κάνει καλό στο δέρμα σας; Φτιάξτε αυτή την απλή, θρεπτική μάσκα προσώπου με μερικά βασικά συστατικά.

Σπιτικό Scrub με αλάτι

Αυτή η βασική συνταγή θα σας βοηθήσει να την προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ώστε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη αποτοξίνωσης αυτού του θεραπευτικού scrub.

DIY τσάι ανακούφισης από το άγχος

Ένα από τα αγαπημένα μου τελετουργικά για τη μείωση του στρες είναι να πίνετε τσάι από βότανα. Αυτό το τσάι DIY είναι ένα μείγμα βοτάνων που στοχεύουν ειδικά στο νευρικό μας σύστημα για να βοηθήσουν στη μείωση και την εξισορρόπηση των επιπέδων του στρες μας. Κάθε βότανο έχει ατομικό αποτέλεσμα βοηθώντας στην υποστήριξη του σώματος, ολιστικά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ