Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν πτοούμαι με τίποτα» – Οι αντιδράσεις για τις αναρτήσεις της στο Λονδίνο


Αντιδράσεις προκάλεσαν μερικές αναρτήσεις της Νατάσας Μποφίλου το Σαββατοκύριακο (3 & 4/12/22) στο Instagram. Η ερμηνεύτρια βρισκόταν στο Λονδίνο και πόζαρε με ρούχα από τη νέα κολεξιόν της αδελφής της στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ανάμεσα σε όσους τα έβαλαν με τη Νατάσσα Μποφίλιου ήταν και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο Πρωινό μας, το πρωί της Δευτέρας 5/12.

«Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;» έγραψε ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, προκαλώντας αντιδράσεις στα σχόλια.

Λίγες ώρες μετά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο twitter:

Τη Δευτέρα το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε: «Δεν το έχω μετανιώσει αυτό που έγραψα γιατί είναι το κλασικό μου χιούμορ… Στον χώρο της showbiz όλοι ταυτιζόμαστε με κάτι. Εμένα ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το καυστικό μου χιούμορ… Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μια πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια… Το κομμάτι της μόδας είναι ένα καταναλωτικό κομμάτι, ο κομμουνισμός απεχθάνεται τον καταναλωτισμό» ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου.

«Άρα η Νατάσσα Μποφίλιου δε μπορεί να είναι γυναίκα, δε μπορεί να έχει φίλες σχεδιάστριες, δε μπορεί να πάει στο Λονδίνο επειδή είναι κομμουνίστρια» είπε η γνωστή μάνατζερ μοντέλων.

«Παραποιείς τα λεγόμενά μου… Είπα ότι οι άνθρωποι ταυτιζόμαστε με μια εικόνα… Όταν μια εικόνα στη συνείδηση του κόσμου είναι συγκεκριμένη και τα πεπραγμένα είναι αντίθετα… Λέω ότι υπάρχει μια διάσταση απόψεων και πεπραγμένων… Δε σου μιλάω ως μισογύνης. Σου μιλάω ως ένας άνθρωπος που αγαπά ιδιαιτέρως τις γυναίκες και ας είμαι ομοφυλόφιλος… Όταν υπάρχει τέτοια διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων, να είσαι έτοιμος και για το σχόλιό μου…» απάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Η ερμηνεύτρια, σε συνομιλία που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου, απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Οι αναρτήσεις προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις στο Twitter , όπου οι χρήστες σύγκριναν την εμφάνισή της τραγουδίστριας με τις ιδεολογικές και πολιτικές της πεποιθήσεις της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ