Μαύρο Ρόδο spoiler: Ο Βίκος στα επόμενα επεισόδια θα βάψει τα χέρια του με αίμα


Στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» η Αγγελική και ο Βίκος θα πάρουν την απόφαση να βγάλουν από την μέση τον Θέμη. Ο Βίκος θα προβεί σε αυτήν την πράξη προκειμένου να βοηθήσει την Αγγελική να ζήσει ελεύθερη τον έρωτα της, αλλά και να «σώσει» τα παιδιά της από την νύχτα. Μετά λοιπόν την έγκρισή της, ο Βίκος θα στήσει την παγίδα θανάτου του αντιπάλου του που τόσο πολύ μισεί.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν

Ο Βίκος δεν είχε υπολογίσει τι θα έκανε αν το σχέδιο του δεν πήγαινε καλά. Ενώ ο στόχος είναι έτοιμος με σκοπό να αποτελειώσει μια και καλή τον Καστρινό, δεν βγήκε εκείνον… αλλά την κόρη του την Αλεξία και αδερφή του Πέτρου.

Ο θρήνος δεν θα αργήσει λοιπόν να ξεσπάσει το σπίτι της οικογένεια. «Γιατί την κόρη μου, αλήτες;», φωνάζει ο Θέμης ενώ η Αγγελική παθαίνει κρίση και ουρλιάζει συνεχώς: «Παιδί μου! Κόρη μου, γιατί με άφησες;». Οι τύψεις κυριεύουν τη χαροκαμένη μάνα καθώς ξέρει βαθιά μέσα της πως εξαιτίας της χάθηκε το παιδί της. «Εγώ φταίω», λέει και ξαναλέει. Απαρηγόρητος είναι και ο Πέτρος που κλείνεται στο δωμάτιο της.

Ο Βίκος θα σκοτώσει τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το μοιραίο λάθος, ενώ η κηδεία της Αλεξίας θα γίνει μέσα σε βαρύ κλίμα. Η συνέχεια επί της οθόνης…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ