Σοκαρισμένος ο Στέρλινγκ από την ένοπλη διάρρηξη στο σπίτι του – Παραμένει στην Αγγλία


Η πρόκριση της Αγγλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ επισκιάστηκε από τις δύσκολες ώρες που περνά ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο ποδοσφαιριστής αναχώρησε εσπευσμένα από το Κατάρ μετά την είδηση πως έγινε διάρρηξη από ένοπλους στην οικία του στο Σάρεϊ, την ώρα που μέσα στο σπίτι ήταν η 27χρονη σύντροφός του και τα τρία παιδιά του. (Πελέ: Τι αναφέρουν οι κόρες του για την πορεία της υγείας του).

Να θυμίσουμε πως το βράδυ του Σαββάτου (3/12) διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του στο Λονδίνο και ο Στέρλινγκ θέλησε να επιστρέψει στο Νησί για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του.

Ο Στέρλινγκ θέλει να στηρίξει την οικογένειά του

Ο 28χρονος άσος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και είναι άγνωστο πότε ή ακόμη και αν θα επιστρέψει στο Κατάρ για να ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής Αγγλίας, αφού θέλει να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του που είναι ψυχολογικά κλονισμένη από την τραυματική εμπειρία.

«Προτεραιότητα είναι η οικογένειά του και τον στηρίζουμε απόλυτα σε αυτό. Θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειαστεί. Δεν θέλω να τον πιέσω καθόλου. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό, η οικογένειά μας πρέπει να έρχεται πρώτη», τόνισε ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουγκεϊτ.

Όταν ρωτήθηκε ο Σάουθγκεϊ, αν ο Στέρλινγκ θα επιστρέψει στο Κατάρ, είπε χαρακτηριστικά στο ITV: «Πραγματικά δεν ξέρω, γιατί αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μια κατάσταση, που πρέπει να είναι με την οικογένειά του, για να αντιμετωπίσει τα όσα συνέβησαν. Δεν θέλω να τον πιέσω με αυτό. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα και η οικογένεια πρέπει να έρχεται πρώτη».

Υπενθυμίζεται πως η Αγγλία πλέον αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 τη Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η μπάζα των 300.000 λιρών

Οι διαρρήκτες φέρονται να απέσπασαν ρολόγια και κοσμήματα αξίας 300.000 λιρών, ενώ ευτυχώς δεν πείραξαν την οικογένεια του Στέρλινγκ, η οποία φρουρείται τα τελευταία 24ωρα από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι-όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα-αρκετοί συμπαίκτες του θορυβήθηκαν από αυτό που συνέβη και ήδη έχουν δώσει εντολή στις οικογένειές τους να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας στα σπίτια τους όσο θα βρίσκονται στο Κατάρ.

Η έρευνα της αστυνομίας

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, η αστυνομία του Σάρεϊ, επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή ερευνά το συμβάν.

«Διερευνούμε μια αναφορά διάρρηξης σε μια διεύθυνση στο Oxshot, Leatherhead. Η αστυνομία επικοινώνησε λίγο πριν τις 21:00 το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, αφού οι ένοικοι του ακινήτου επέστρεψαν στο σπίτι και ανακάλυψαν ότι είχαν κλαπεί πολλά αντικείμενα, όπως κοσμήματα και ρολόγια. Οι έρευνες για τη διαπίστωση των συνθηκών βρίσκονται σε εξέλιξη και η έρευνα βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ