Πρίγκιπας Χάρι για τις τακτικές στο παλάτι:«Το παιχνίδι είναι βρώμικο»


Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στο Μπάκιγχαμ με τις πολυαναμενόμενες αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι. Στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ στο Netflix, το «έκπτωτο» μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων πως το «παιχνίδι ειναι βρώμικο» και οι γυναίκες που παντρεύονται γαλαζοαίματους, υποφέρουν

Ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για ένα «βρώμικο παιχνίδι», ενώ αποκαλύπτει «διαρροή και φύτευση ιστοριών» στο νέο πολυαναμενόμενο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix.

Στο νέο απόσπασμα περιγράφει τα «βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέλη της βασιλικής οικογένειας, σε μια προφανή αναφορά στη σύζυγό του, Μέγκαν που σύμφωνα με τον ίδιο στοχοποιήθηκε, αλλά και στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη σήραγγα Ponte del’ Alma του Παρισιού στις 31 Αυγούστου 1997.

«Υπάρχει μια ιεραρχία στην οικογένεια, ξέρετε, υπάρχουν διαρροές, αλλά φυτεύουν και ιστορίες. Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι. Ο πόνος και η ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται σε αυτό το ίδρυμα, αυτή η φρενίτιδα. Ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία» είπε χαρακτηριστικά. Και καταλήγει «Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια»

Ο Χάρι ακούγεται επίσης να σχολιάζει και το πολύκροτο θέμα του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων, με έναν σχολιαστή να λέει για την εμπειρία του ζευγαριού: «Είναι θέμα μίσους. Είναι θέμα φυλής».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ