Σέρρες: Το ιατρικό ανακοινωθέν του Γ. Ν. Σερρών για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο


Ένα παιδί ηλικίας 11 ετών έχασε τη ζωή του σήμερα, έπειτα από έκρηξη σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του 9ου ολοήμερου δημοτικού σχολείου στις Σέρρες. Άλλα δύο παιδιά έχουν τραυματισθεί, όμως η κατάστασή τους κρίνεται ευτυχώς ελαφριά. Ο άτυχος μαθητής είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών χωρίς τις αισθήσεις του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το άτυχο παιδί ήταν αγόρι, γιος γνωστού γιατρού των Σερρών και μαθητής της 6ης Δημοτικού και το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Η έκρηξη συνέβη στο χώρο του λεβητοστασίου, όπου γίνονταν εργασίες για την εγκατάσταση γεωθερμίας. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη έγινε μικρό χρονικό διάστημα από τη στιγμή που τα συνεργεία είχαν αποχωρήσει.

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για τα 3 παιδιά

Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ