Στα Τίρανα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης– Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού


Στα Τίρανα σήμερα για τη Σύνοδο κορυφής ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συναντήσεις με τον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σήμερα (στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος) στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων, που διεξάγεται στα Τίρανα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο.

Στις 18:45 θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας Λιντίτα Νικόλα και στις 19:30 με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Μπαϊράμ Μπεγκάι.

Το βράδυ στις 20:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της Αλβανίας Έντι Ράμα. Στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει ο κ. Ράμα.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ