Οι «αδυναμίες» του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη


Στην «κατασκευαστική αγορά» πνέουν μένεα για τον κ. Καραγιάννη και τις επιλεκτικές σχέσεις που διατηρεί με κάποιους μεγαλόσχημους του κλάδου.

Επικριτικά σχόλια έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η στάση του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

Στην «κατασκευαστική αγορά» πνέουν μένεα για τον κ. Καραγιάννη και τις επιλεκτικές σχέσεις που διατηρεί με κάποιους μεγαλόσχημους του κλάδου. Όπως λένε μάλιστα το μονο έργο που έχει να επιδείξει το τελευταίο διάστημα είναι το “βόλεμα” του εκλεκτού του Πέτρου Σουρέτη, πρώην διευθύνοντα της Intrakat στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΚ Τέρνα κάτι το οποίο πέτυχε.

Μεγάλη αδυναμία σύμφωνα με τους παράγοντες της αγοράς έχει ο κ. Καραγιάννης και σε μια άλλη κατασκευαστική στην οποία αναφέρεται όπου βρεθεί και όπου σταθεί με αφορμή την ανάθεση στη συγκεκριμένη εταιρεία της γραμμής 4 του Μετρό.

Στον αντίποδα για τους υπόλοιπους επιχειρηματίες του κλάδου ο κ. υφυπουργός είναι απόμακρός και εξαφανισμένος. Μάταια τα τηλεφωνήματα από εκπροσώπους κτασκευαστικών εταιρειών καθώς πάντα είναι απασχολημένος και για κλείσιμο ραντεβού ούτε λόγος. Σε όσους τελικά σηκώνει το τηλέφωνο τα γραφειοκρατικά προβλήματα κάνουν πάντα την εμφάνισή τους και παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του αυτά είναι ανυπέρβλητα. Αυτά για κάποιους βέβαια για τους εκλεκτούς πάντα υπάρχουν λύσεις.

Πηγή: Political



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ