GNTM 5: Ποια διαγωνιζόμενη αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5;


Μετά την είσοδο και των προηγούμενων κοριτσιών στο GNTM, η αποχώρηση της Γεωργιάννας έφερε αναταράξεις.

Αρχικά, η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας εμφανίστηκαν στο σπίτι για να χαλαρώσουν τα κορίτσια και για να κάνουν μαθήματα γιόγκα με στόχο να διαχειριστούν το άγχος τους.

Καθώς, τα κορίτσια περνούσαν χαλαρές στιγμές στο σπίτι, οι «επιστροφές» πρώην διαγωνιζομένων ήρθαν για να ταράξουν τα νερά.

Ήρθαν για να διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι

Οι παλιότερες παίκτριες διεκδίκησαν ξανά μία θέση στο σπίτι του GNTM 5 μέσα από μία φωτογράφιση που θύμιζε χολιγουντιανές στιγμές των Golden Globes. Το ίδιο σκηνικό και με τα ίδια props υπήρχε και για τα επτά μοντέλα, που βρίσκονταν ήδη στο διαγωνισμό. Το concept και τα δεδομένα παρέμειναν ίδια, ώστε να ισχύουν για όλα τα μοντέλα οι ίδιοι όροι.

Στο πλατό, που ακολούθησε υπήρχαν αρκετές εκπλήξεις που δεν μπορούσαν καν να υποψιαστούν τα εφτά μοντέλα. Το μόνο σίγουρο ήταν πως μία παίκτρια είχε τη χειρότερη λήψη και τα props κατάφεραν να την «πνίξουν» δίχως να αποδίδει τα μέγιστα.

Έπειτα από απόφαση των τριών κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα, η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 5 σε αυτό το κρίσιμο σημείο ήταν η Ραφαέλα, η οποία είχε επιστρέψει μόλις στον διαγωνισμό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ