Mέγκαν Μαρκλ: Φόρεσε το δαχτυλίδι της Νταϊάνα στο «κόκκινο χαλί»


Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα αξίας 90.000 δολαρίων για να παραλάβει το βραβείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Νέα Υόρκη, ενώ «μαίνεται» ο πόλεμος με το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Mέγκαν Μαρκλ κυριολεκτικά έλαμψε στο κόκκινο χαλί χθες το βράδυ, όταν συνδύασε το φόρεμα Louis Vuitton με ένα συγκλονιστικό κόσμημα. Η 41χρονη δούκισσα φορούσε ένα μεγάλο δαχτυλίδι από γαλαζοπράσινο που κάποτε ανήκε στην αείμνηστη πεθερά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το τεράστιο σμαραγδένιο δαχτυλίδι, του Βρετανού σχεδιαστή Asprey, λέγεται ότι κοστίζει 90.000 δολάρια Η Μέγκαν βγήκε με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι χθες βράδυ (6/12), για να παρευρεθεί στο γκαλά Ripple of Hope στη Νέα Υόρκη, όπου τιμήθηκαν για το έργο τους στον ακτιβισμό.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φορούσε συχνά το δαχτυλίδι που τραβούσε την προσοχή, το οποίο πιστεύεται ότι είχε αναθέσει η ίδια να κατασκευαστεί για να ταιριάξει με ένα υπάρχον βραχιόλι που είχε και αγαπούσε πολύ. Η αείμνηστη πριγκίπισσα φόρεσε για πρώτη φορά το δαχτυλίδι το 1996 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Αυστραλία και φωτογραφήθηκε επίσης να το φοράει το 1997, σε μια ιδιωτική προβολή και δεξίωση στο Christies για τη βοήθεια του Aid Crisis Trust.

Το «statement κομμάτι» φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τη 41χρονη Μέγκαν, καθώς εθεάθη να το φοράει για πρώτη φορά τον Μάιο του 2018, στη γαμήλια δεξίωση της, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι χαιρετούσαν τα πλήθη από μία μπλε Jaguar.

Δεν είναι το μόνο κόσμημα της μητέρας του που πιστεύεται ότι χάρισε ο πρίγκιπας Χάρι στη γυναίκα του. Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Δούκισσας κατασκευάστηκε με βάση δύο διαμάντια που κάποτε ανήκαν στην Νταϊάνα, μαζί με μια μεγαλύτερη πέτρα που είχε λάβει ο πρίγκιπας Χάρι από τη Μποτσουάνα, ένα ξεχωριστό μέρος για το ζευγάρι καθώς εκεί πήγαν τις πρώτες τους διακοπές μαζί.

Η τελευταία εμφάνιση της Μέγκαν στο «κόκκινο χαλί», έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου το ζεύγος Σάσεξ κυκλοφόρησε ένα πολυσυζητημένο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, το οποίο περιέχει πλάνα της Νταϊάνα να καταδιώκεται από τον Τύπο.

Στο απόσπασμα που έχει ήδη κυκλοφορήσει, ο Χάρι ακούγεται να μιλάει μεταξύ άλλων για «τον πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται σε αυτό το ίδρυμα». Αναφέρεται όπως όλα δείχνουν στον θάνατο της μητέρας του καθώς πρόσθεσε: «Ήμουν τρομοκρατημένος. Δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία».

Ολα δείχνουν ότι οι Σάσεξ θα επιδιώξουν να ξανανοίξουν «παλιές πληγές» καθώς προσπαθούν να δικαιολογήσουν το περίφημο Megxit, με τον Χάρι να ισχυρίζεται ότι υπέφερε από διαρροές και «κατασκευασμένες» ιστορίες που υποστήριζαν τη βασιλική «ιεραρχία».

Ο Χάρι έβαλε στο στόχαστρο τους βασιλικούς βοηθούς, χαμογελώντας καθώς σχολίαζε: «Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι», ενώ ένας σύμμαχος του ζευγαριού που ζει στην Καλιφόρνια ισχυρίστηκε ότι είχε ξεσπάσει «πόλεμος» εναντίον της Μέγκαν από τότε που μπήκε στη βασιλική οικογένεια.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ