Πρίγκιπας Χάρι: «Η Μέγκαν δεν έχει πατέρα και…φταίω εγώ»


Στο πολύκροτο ντοκιμαντέρ που προβάλλεται στο Netflx, το ζεύγος Σάσεξ ξετυλίγει μεταξύ άλλων τα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της. Τα μηνύματα αποκαλύπτουν ότι η δούκισσα του Σάσεξ είχε ζητήσει από τον πατέρα της «να σταματήσει να μιλά στον Τύπο»

Ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί τον εαυτό του για τη ρήξη της Μέγκαν με τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ γιατί «αν η Μεγκ δεν ήταν μαζί μου, τότε ο μπαμπάς της θα ήταν ακόμα ο μπαμπάς της». Στο τρίτο επεισόδιο των ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix που κυκλοφόρησε χθες (8/12) ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναλογίστηκαν τα γεγονότα που οδήγησαν στον βασιλικό τους γάμο, με αποτέλεσμα τη διακοπή της σχέσης με τον πατέρα της, 78 ετών.

Η Μέγκαν εντοπίζει τη στιγμή που «συνέβη το ξεκαθάρισμα» στη σχέση τους λίγες μέρες πριν το ζευγάρι παντρευτεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου 2018. Μιλώντας στο Netflix, η δούκισσα διηγήθηκε πώς ο πατέρας της, πρώην διευθυντής φωτισμού, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σκανδάλου όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σκηνοθετήσει φωτογραφίες παπαράτσι, πουλώντας τις για 100.000 δολάρια.

Αμέσως μετά, ο Μαρκλ υπέστη καρδιακή προσβολή και είπε ότι δεν μπορούσε πλέον να παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του, λίγες μόλις ημέρες πριν απο την τελετή. Το απόσπασμα ξεκίνησε με τη Μέγκαν να λέει στο Netflix ότι μια εβδομάδα πριν από το γάμο, έλαβε ένα μήνυμα από τον Τζέισον Κνάουφ, τον πρώην γραμματέα επικοινωνίας της, για να της πει ότι «θα βγει μια ιστορία αύριο ότι ο πατέρας σου ανέβαζε φωτογραφίες και έπαιρνε χρήματα από τον Τύπο»

Οι φωτογραφίες έδειχναν τον κ. Μαρκλ με κοστούμι, να αθλείται σε ένα δημόσιο πάρκο και σε μία απο αυτές να διαβάζει ένα βιβλίο ιστορίας για τη Βρετανία από την πατρίδα του, το Ροζαρίτο, στο Μεξικό. Η Μέγκαν είπε στην κάμερα: «Ήταν η πρώτη που το άκουσα. Ο Τζέισον είπε ότι πρέπει να τον καλέσετε και να μάθετε αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι γιατί θα μπορούσε να είναι πραγματικά επιζήμιο»

Εξιστορώντας τα γεγονότα, είπε: «Τηλεφώνησα στον μπαμπά μου και είπα «κοίτα λένε ότι παίρνεις χρήματα από τις ταμπλόιντ για να βγάλεις φωτογραφίες, είναι αλήθεια;» Μου έιπε «όχι» και σε εκείνο το τηλεφώνημα και του είπα «κοίτα αυτή την ιστορία αν δεν μπορούν να τη σταματήσουν και πρόκειται να βγει αύριο, γιατί να μην στείλουμε κάποιον στο σπίτι σου να σε απομακρύνει από εκεί τώρα; Γιατί αν είναι έτσι το σπίτι σου θα πλημμυρίσει από τα μέσα ενημέρωσης… ας σε βγάλουμε από το Μεξικό» και είπε «όχι, έχω πράγματα που πρέπει να κάνω και ένιωθε πολύ άβολα.»

Η Μέγκαν πρόσθεσε ότι όλο αυτό δεν έβγαζε νόημα και όταν έκλεισαν κοίταξε τον Χάρι και είπε, «Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν τον πιστεύω». Η δούκισσα του Σάσεξ πρόσθεσε ότι την εβδομάδα που προηγήθηκε του γάμου της, «παπαράτσι, Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφοι τον ακολουθούσαν [τον κύριο Μαρκλ] όλη μέρα καθημερινά».

Αλλά για τη Mέγκαν η αποκάλυψη συνέβη όταν ο πατέρας της δεν απαντούσε στην κλήση της και «μιλούσε στο TMZ», το οποίο ανέφερε ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και δεν μπορούσε πλέον να παραστεί στον γάμο. Η Μέγκαν είπε στις κάμερες: «Μέσω ταμπλόιντ ανακάλυψα ότι δεν θα ερχόταν στον γάμο μας».

Στη συνέχεια, το ζευγάρι αποκάλυψε μερικά από τα μηνύματα που αντάλλαξαν, τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο τους. Ένα μήνυμα κειμένου από το τηλέφωνο του κ. Μαρκλ στο τηλέφωνο της κόρης του στις 15 Μαΐου, έλεγε: «Είμαι πίσω στο νοσοκομείο, χρειάζομαι αγγειογραφία». Ακούγεται η Μέγκαν να λέει: «Και ξαφνικά λέει ότι είναι στο νοσοκομείο. Τι συμβαίνει; Παρακαλώ απλά σήκωσε το τηλέφωνο, δεν είμαστε τρελοί. Απλά σήκωσε το τηλέφωνο».

Στη συνέχεια εμφανίζεται μια απάντηση από το τηλέφωνο της Μέγκαν στην οθόνη, λέγοντας: «Σε ψάχνω όλο το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν δέχεστε καμία από τις κλήσεις μας ούτε απαντάτε σε κανένα μήνυμα… Χρειάζεστε βοήθεια;… Σε ποιο νοσοκομείο είσαι;». Η δούκισσα του Σάσεξ λέει στο Netflix ότι «καλούσε καλούσε, καλούσε και ο κόσμος παρακολουθούσε αυτό το δράμα να παίζεται». Εν τω μεταξύ, στην οθόνη εμφανίζονται εικόνες πρωτοσέλιδων εφημερίδων από την εποχή

Στις 17 Μαΐου 2018, δύο μέρες πριν τον γάμο, η Mέγκαν έστειλε ένα μήνυμα στον πατέρα της λέγοντας: «Σε παρακαλώ μπορώ να σε παρακαλέσω να σταματήσεις να μιλάς στον Τύπο… Δεν έχεις απαντήσει σε καμία από τις 20+ κλήσεις μας από τότε που μιλήσαμε το πρωί του Σαββάτου, γεγονός που απλώς προσθέτει στο κακό που έχεις προκαλέσει. Δεν είμαστε θυμωμένοι, αλλά χρειάζεται πραγματικά να σου μιλήσουμε. Αγάπη Μέγκαν και Χάρι»

Στην απάντησή του ο Τόμας Μαρκλ έγραψε «Δεν έχω κάνει τίποτα για να σε πληγώσω Μέγκαν, εσένα ή οποιονδήποτε άλλον, δεν ξέρω τίποτα για 20 τηλεφωνήματα, λυπάμαι που το καρδιακό μου επεισόδιο προκάλεσε κάποια ταλαιπωρία για σένα [sic]». Το μήνυμα σύμφωνα με τη δούκισσα το είχε στείλει κάποιος άλλος και αυτό γιατί ο πατέρας την την αποκαλούσε «Μεγκ»

Μιλώντας στο τέλος του επεισοδίου, ο δούκας του Σάσεξ αποκάλυψε ότι επέρριψε ευθύνες στον εαυτό του για την «απίστευτα θλιβερή» εξέλιξη των γεγονότων. Είπε: «Φυσικά, είναι απίστευτα λυπηρό αυτό που συνέβη. Είχε πατέρα πριν από αυτό και τώρα δεν έχει πατέρα. Και το επωμίστηκα αυτό, γιατί αν η Μεγκ δεν ήταν μαζί μου, τότε ο μπαμπάς της θα ήταν ακόμα ο μπαμπάς της». Στη συνέχεια, το επεισόδιο τελειώνει με το σπίτι της Μέγκαν και του πατέρα της, όπου ζούσαν το 1993.

Σχετικές ειδήσεις:

Οργή του Μπάκιγχαμ για το ντοκιμαντέρ Mέγκαν – Χάρι

Βουλευτής των Τόρις θέλει να αφαιρέσει τους τίτλους απο Χάρι-Μέγκαν

Πρίγκιπας Χάρι: «Η Μέγκαν μου θυμίζει τη μητέρα μου, τα θυσίασε όλα»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ