Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω


Σήμερα Παρασκευή 9/12 ολοκληρώνεται η τελευταία Σελήνη του χρόνου. Επιτέλους οι εντάσεις φεύγουν ως δια μαγείας για να γιορτάσουμε όσο γίνεται πιο ευχάριστα τις γιορτές που έπονται. (Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου).

Από σήμερα η Αφροδίτη από την τελευταία μοίρα του Τοξότη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία μοίρα στους Ιχθύς. Δίας και Αφροδίτη λοιπόν φέρνουν δυναμισμό, περισσότερο ρομαντισμό στην ζωή μας και τις ιδανικές συγκυρίες για να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά και να ενισχύσουμε τις αγαπημένες μας σχέσεις.

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από το τετράγωνο αυτό της Αφροδίτης με τον Δια έχουν ως εξής:

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας, και αυτό σημαίνει πως είναι επιτέλους η ώρα να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα μετά από μια πολύ απαιτητική περίοδο. Θα νιώσετε έτοιμοι να κατακτήσετε κάθε στόχο και το επόμενο διάστημα θα είναι εξαιρετικά βοηθητικό για σπουδές, ταξίδια και οποιαδήποτε επαφή μπορεί να έχετε με το εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας εκτός συνόρων και να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Στο αισθηματικό κομμάτι, είναι η ιδανική στιγμή για να αναζητήσετε τρόπους προκειμένου να βγείτε από την ρουτίνα σας και να αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είστε από τους πιο ευνοημένους του επόμενου διαστήματος, αφού η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στον τομέα που συμβολίζει για εσάς τις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται μια από αυτές να καταλήξει σε μια όμορφη σχέση. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη θα εξομαλύνει το κλίμα και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Θα μπορέσετε λοιπόν να επιλύσετε ανώδυνα τις διαφωνίες σας χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε σύγκρουση ή να υψώσετε τους τόνους. Είναι επίσης ιδανικό διάστημα για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να συγκατοικήσετε, ή απλώς για να κάνετε το επόμενο βήμα και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με κάποιον/α.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και εγκαινιάζει μια άκρως ερωτική, εξωστρεφή και δημιουργική περίοδο για εσάς τους Παρθένους. Θα νιώσετε την επιθυμία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε εκείνον/η που σας έλκει. Αν και γενικά είστε άτομα χαμηλών τόνων και δεν σας αρέσει να είστε στο επίκεντρο, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας και να ζήσετε έντονες στιγμές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ