Πού εξαφανίστηκε η Cate Blanchett;


Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο κωμικό δράμα «Where’d You Go, Bernadette» σε σκηνοθεσία Richard Linklater.
Τέσσερα χρόνια μετά το «Boyhood», ο Richard Linklater επιστρέφει με μια νέα δραματική ταινία με τίτλο «Where’d You Go, Bernadette» όπου προσεγγίζει την οικογένεια από μια άλλη, πιο κωμική πτυχή. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Cate Blanchett, Judy Greer, Kristen Wiig και Laurence Fishburne.

Το «Where’d You Go, Bernadette» είναι βασισμένο στο ομώνυμο bestseller μυθιστόρημα της Maria Semple και το σενάριο φέρει την υπογραφή των Scott Neustadter και Michael H. Weber. Το βιβλίο επικεντρώνεται στην Bernadette Fox, μια αγοραφοβική αρχιτέκτονα που εξαφανίζεται λίγο πριν ένα οικογενειακό ταξίδι στην Ανταρκτική. Αφηγήτρια του κωμικού μυθιστορήματος είναι η 15χρονη κόρη της Fox, Bee Branch, η οποία προσπαθεί να μάθει πού εξαφανίστηκε η μητέρα της μέσω αλληλογραφίας, email και χειρόγραφων σημειώσεων.

Η πολυβραβευμένη Blanchett βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο από τον Νοέμβριου του 2015 και όταν οριστικοποιήθηκε το καστ τον Ιούλιο του 2017, τα γυρίσματα ξεκίνησαν. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη άνοιξη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ